Booking.com
Estrada VIP

Đole Đogani progovorio o razvodu: “To me je dotuklo, bio sam van sebe”

Slađa Delibašić nikada iskrenije o razvodu od Đoleta: Bila je frka, terao je moga oca da to uradi!
Foto: Printscreen/ Instagram

Pevač Đole Đogani je u srećnom i harmoničnom braku sa suprugom Vesnom pune dve decenije, a pre sadašnje žene pevač je bio oženjen koleginicom Slađom Delibašić.


On je sada pričao o razvodu od pevačice, a kako kaže, posle kraha braka nije verovao u ljubav.

– Verovao sam da ljubav između mene i Slađe nikada neće prestati. Čak smo i zajedničku kući napravili od novca koji smo zaradili od pesme Idemo na Mars. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda BAM! Desio se raspad. To mi je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! To da ti ostavljaš ženu koju voliš, a najvšte stradaju deca. Meni je bilo logično da oni budu sa mamom – rekao je Đogani, pa dodao da posle toga nije verovao u ljubav.

– Posle toga nisam verovao u ljubav. Bio sam baš onako van sebe. Izvini, vratile su mi se one emocije koje su tada postojale. Znaš ono kada ti se dogodi nešto loše pa se vratiš na to i ponovo proživljavaš – rekao je on, pa apelovao na roditelje da razmisle pre nego što se odluče da okončaju brak.

– Dobro treba da razmisle roditelji pre nego što se razvedu. Ja sam kasnije krenuo u novi život sa Vesnom i trgao sam se, ali Slađi nije svejedno. Pričali smo pre par meseci. Posle svega rekla mi je da kad bi se vratila u taj period da ne bi to uradila. Rekla mi je pogrešila sam. U mladosti pomisliš možda je ovo bolje pa praviš neke balanse. Treba ulagati u prorodicu i u osobu sa kojom živiš. a ne samo da tražiš razlog da odeš zato što ti je zasmetalo nešto što je sigurno moglo da se ispravi – zaključio je on.

Izvor: PressSerbia/Kurir

PRess Serbia