fbpx
Estrada

DOBRE VESTI O STANJU DEE ĐURĐEVIĆ Mladen Mijatović: “Ima ogromnu snagu, svesna je i raspituje se za sve”

DOBRE VESTI O STANJU DEE ĐURĐEVIĆ Mladen Mijatović: "Ima ogromnu snagu, svesna je i raspituje se za sve"

Mladen Mijatović, novinar TV “Pink” i emotivni partner Dee Đurđević koja je teško povređena u udesu koji se dogodio u četvrtak ujutru, kaže da se voditeljka veoma hrabro nosi sa čitavom situacijom.


Dea Đurđević i dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege na VMA, a lekari su zadovoljni kako teče njen oporavak. Dein izabranik Mladen Mijatović je gostujući u Jutarnjem programu na TV “Prva”, kod voditeljke Jovane Joksimović, takođe potvrdio da se Dea oseća sve bolje.

– Lekari kažu da su ta 72 sata nakon operacije kritična, što ne znači da ako danas u 14 sati sve bude u redu da će ona odmah moći da trči. Ali možemo da kažemo da sve ide kako treba – dodao je on.
– Kada je Dea u četvrtak dovezena na VMA sačekao ju je doktor Nenad Stepić koji je video o čemu se radi i da je u pitanju veoma teška povreda, pa je odmah zatražena hitna reanimacija jer je izgubila mnogo krvi. Doktor je rekao “Ulazim u operacionu salu, učinićemo sve da joj spasimo ruku”, a zatim se priključio i doktor Marko Bumbaširević, koji je jedan od najboljih mikrohirurga na svetu. Zaista želim da se zahvalim čitavom lekarskom timu koji je uradio odličan posao – istakao je Mijatović.
Foto: Print Screen
Izvor: PRessSerrbia/Blic
Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA