Booking.com
Entertainment Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 5. avgust 2022.

DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 12. JUL 2023.

Ovo je vaš dnevni horoskop za  5. avgust 2022.godine


Dnevni horoskop: 

Ovan

Glavne teme mogu da budu stručno usavršavanje, putovanja i saradnja sa inostranstvom. Obnovićete ugovor sa starim sa radnikom. Vaš odnos sa partnerom prožima nova dinamika. Očekuju vas brojni izlasci i lepi intimni trenuci. Odlično se osećate.

Bik

Uspeh u okviru privatnog biznisa i uslužnih delatnosti odraziće se, pre svega, na vašu finansijsku situaciju. Pa ipak, neke uplate mogu kasniti. Harmonizacija vašeg odnosa sa partnerom ispoljiće se u vidu pojačane strasti između vas i partnera. Osetljivost grla.

Blizanci

Ovaj period vam donosi mogućnost sklapanja novih ugovora. Pa ipak, može doći do zastoja u obavljanju posla, sroga imajte uvek na umu i rezervni plan. Nesporazumi s partnerom, a povod mogu biti čak i sitnice. Međutim, sve će to biti kratkotrajno. Pad imuniteta.

Rak

Poći će vam za rukom da završite rad na velikom projektu. Pojačan priliv finansijskih sredstava.
Pojačana psihička osetljivost može da dovede do impulsivnih reakcija na komentare vašeg partnera. Nesuglasice. Prehlada.

Lav

Planetarni aspekti od danas omogući će vam da lakše postignete poslovne dogovore. Neke uplate mogu kasniti. Možete ući u tajnu vezu sa osobom prema kojoj osećate neodoljivu privlačnost. Problem s kičmom.

Devica

Glavni izazov ovog perioda je da ispoštujete zadate rokove za završetak posla. Strogo se pridržavajte radnog plana. Uživate posebnu podršku planeta za početak nove veze. Načinite prvi korak u osvajanju.
Pad imuniteta.

Vaga

Planete u vašem polju komunikacija može oteža vaše pregovore. Oprezno u komunikaciji s nadređenima. Uspone ipadove na emotivnom planu može da uzrokuje osećaj da vas partner zapostavlja zbog obaveza. Skrenite mu pažnju na to. Problemi sa alergijom.

Škorpija

Prioritet ovog perioda je da završite rad na započetim poslovima i da se ne upuštate u nov radni zadatak. U suprotnom, može doći do zakašnjenja. Ljubav na prvi pogled! Očaraće vas osoba u znaku Bika ili Lava. Nervoza.

Strelac

Stanje na astrološkom nebu može da uspori tempo vašeg poslovanja ili odloži početak rada na važnom poslovnom zadatku. Mogući su nesporazumi. Teško ćete odoleti iskušenju da uđete u vezu s osobom koja nije slobodna. Problem sa zglobovima.

Jarac

Planete u vašem polju tajni mogu da uzrokuju nesporazume sa saradnicima i nadređenima. Nemojte odavati svoje poslovne tajne. Dopada vam se osoba koja nije slobodna. Neodoljiva privlačnost može uzrokovati ulazak u tajnu vezu. Bolovi u kolenima.

Vodolija

Ključ uspeha u ovom periodu je poštovanje prioritetnih radnih zadataka. U suprotnom, može doći do probijanja roka. Poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Lava ili Vage može da preraste u ozbiljnu vezu. Nervoza.

Ribe

Planetarni aspekti u vašem znaku donose vam inicijativu u poslovnim poduhvatima. Sklapanje važnog ugovora. Nesporazum sa partnerom može nastati zbog vaših poslovnih obaveza i retkih susreta. Ispravite to na vreme. Alergije.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/ Glossy

 

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia