Booking.com
Početna » Entertainment » DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 18. april 2023.
Entertainment Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 18. april 2023.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. septembar 2023.

Ovo je vaš dnevni horoskop za 18. april 2023.


Dnevni horoskop: 

OVAN

I emotivno, ali i fizički ste preosetljivi. Obratite više pažnje na sinuse, a moguće su i glavobolje, koje će dodatno otežavati dan na poslu. Potrudite se da i sa partnerom, ali i sa članovima porodice imate korektan odnos i razumevanje jedni za druge.

BIK

Pred vama je dan raspoloženja i produktivnosti. Očekujte mnogo poslovnih kontakata i pregršt dešavanja koja vam neće dozvoliti da predahnete ni na trenutak. Neke interesantne situacije mogu se pokrenuti sa osobom koja vam je duže vreme zanimljiva.

BLIZANCI

Danas je naglašena vaša inicijativa, potreba da stvari pokrenete. Imate dobru energiju i možete dešavanja usmeriti na stranu koja vam odgovara. Neko vas je zaintrigirao i konačno ste u mogućnosti da sa ovom osobom budete više u komunikaciji.

RAK

Dobro raspoloženje i podsticajni trenuci obeležiće ovaj dan. Osećate da ste energetski mnogo jači nego u proteklom periodu i konačno imate priliku da pokažete svoje sposobnosti na pravi način. Novi kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV

Očekujte dobar kontakt sa poslovnim saradnicima, ali i šefovima. Velike su mogućnosti da promene koje očekujete kreću baš od ovog dana. Prijatna iznenađenja. Neki od vas su spremni da razgovaraju sa partnerom o podizanju odnosa na viši nivo.

DEVICA

Energija ovog dana vam odlično odgovara. Moguće je da ćete u prepodnevnim satima imati neke prepreke kroz posao ili kroz planove, ali uz podršku saradnika dolazite do rešenja. Lepa energija između voljene osobe i vas.

ŠKORPIJA

Danas će doći do zastoja u dogovorima sa saradnicima koji su vam bitni. Ovo se može prevazići i pronaći zajedničko rešenje. Nova poslovna ponuda dolazi na dnevni red. Iako je odnos sa voljenom osobom dobar, neka pitanja oboje preskačete da pokrenete.

STRELAC

Dobar poslovni dan je pred vama. Može tokom prepodnevnih sati biti zastoja ili manjih komplikacija, ali ništa što vi ne biste mogli  “ispeglati”. Sa voljenom osobom se povremeno ne razumete, ali za sada funkcionišete dobro.

JARAC

Tokom ovog dana očekujte dobro raspoloženje i okrenutost važnim poslovnim i emotivnim kontaktima. Neke situacije koje su vam predstavljale problem sada se mogu završiti na lakši način. Lepa energija i prijatni trenuci sa osobom koju volite.

VODOLIJA

Danas vam sledi usmerenost na lične prioritete, bilo da su oni poslovne ili emotivne prirode. Kao da ste rešili da završite sa svim situacijama ili problemima na kojima se već izvesno vreme saplićete. Umete da usmerite pravilno energiju koju posedujete.

RIBE

Velika živost i kontakti sa mnogo osoba obeležiće dan. Sa nekima od njih ćete se lako dogovoriti, sa drugima će biti zastoja i prepreka, ali rešivih. Odlično se osećate kada je ljubav u pitanju – kontakt sa partnerom ili simpatijom je sjajan.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/ Telegraf

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia