Booking.com
Estrada VIP

Đole Đogani potkačio kolege, pa opisao neprijatnu situaciju koju je doživeo od njih: “Ponašaju se kao da su sišli sa neba”

Slađa Delibašić nikada iskrenije o razvodu od Đoleta: Bila je frka, terao je moga oca da to uradi!
Foto: Printscreen/ Instagram

Đole Đogani je već godinama na sceni, a sada je otkrio koji su to klanovi zbog kojih ne nastupa u Srbiji već skoro 18 godina.


– To ima veze s vremenom u kojem živimo. Danas je sistem drugačiji. Nekada su ljudi kupovali CD. Porodično krenu na more i u kolima slušaju, pa samim tim lako nauče sve pesme, a danas je drugačiji sistem slušanja i vrednovanja. Klanovi postoje u smislu da nema više muzičkih urednika koji bi radili prave muzičke emisije da se čuju noviteti. Danas neki klinac uradi pesmu i plati Jutjubu – priča Đole i dodaje:

– Neko plati i 5.000 ili 10.000 evra kupovinu klikova, a zapravo možeš da vidiš ako je uključen komentar. Mogu tačno da vam nabrojim 15 koji su prošle godine bili popularni, a sad ih nema više. I ti klinci moraju da znaju da ispoštuju određene kolege koje su nekada radile pravu stvar i ostavile veliki trag. Fanki Dži, B3, Doktor Igi su ostavili ozbiljan i kvalitetan trag – istakao je Đole, pa nastavio:

– Vrednosti koje smo kroz pesme ostavili su neizbrisive. Zato je neprimereno da nas neko ko se tek pojavio obezvređuje. Dođu ti neki klinci i prave se da nas ne vide da sedimo u istom avionu. Konkretno bili smo Vesna, ja i Aca Lukas. Prolazi Vojaž, koji ne zna da se javi, da kaže “dobar dan”. Ajde meni što ne kaže, nije važno, ali Aci Lukasu, čoveku koji je otvoren za sve, genijalac, preinteligentna ličnost i veliki umetnik. Ako mene ne možeš da prepoznaš, ja se i sklanjam, ali Lukas, koji je toliko autentičan i pršti energija čim se pojavi… Eto to smo doživeli od njega i Milice Pavlović. Ponašaju se kao da su sišli s neba. Čast izuzecima, koji su predivni, a oni su prva ekipa “Granda”: Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Nemanja, Bane, Darko, koji odmah priđu i pozdrave se – zaključio je muzičar.

Izvor: PressSerbia/Kurir

PRess Serbia