Trenutno se nalazi u Srbiji, što je retkost. Svoju karijeru počela je uspešno da gradi u Americi i naporno radi na tome da jednog dana postane ono što je oduvek želela. Kao gost jutarnjeg programa na Prvoj televiziji otkrila je kako je to otići iz Evrope, iz tako male zemlje u tako veliku zemlju i koliko je zapravo teško.

“Moram priznati da je bilo jako teško, kad sam krenula od nule, bila sam potpuno anonimna, nisam znala koliko je to teško. Bilo je trenutaka kada sam plakala, ali sam uvek nekako skupila snagu. Nikada nisam odustajala. Onda se desio duet sa Šegijem, to mi je jako pomoglo. Neke velike rezultate očekujem tek ove godine”, kaže Dijana.

Navela je i to da se muzika tamo ne može kupiti i da se zapravo ništa ne može kupiti.

“Muzika se tamo zaista ne može kupiti, zapravo ništa se ne može kupiti. Ni jedan veliki producent tamo neće sarađivati sa vama da mu nudite novac. Toj osobi morate da se svidite. Traže talenat i da budete jedinstveni. Morate da imate to nešto, što ja imam”, dodaje Dijana.

Ona je snimila spot za pesmu Sori koja na jutjubu broji više od dva miliona pregleda.

“Spot za pesmu Sori smo radili u Njujorku, delom u studiju delom na privatnom aerodromu gde svoje avione drže Tom Kruz, Bijonse, Džej Zi. Moram da kažem da sa i ja učestvovala u pisanju pesme. Jako je bitno imati neka istaknuta imena u početku. Tamo se družim sa uspešnim producentima, pevačima, plesačima. Idem na njihove žurke. Svi su oduševljeni mojim stajlingom, talentom..”, kaže Dijana.

“Ja sam u Americi uspela da pronađem ono što me ispunjava i ono što mi se dopada u Americi – to jeste muzička karijera i moda kojom se bavim. Mogu reći da je Njujork moja druga kuća. Vraćam se za par dana i uskoro snimam veliki duet sa poznatom reperkom ali to vam neću otkriri”, kaže za kraj Didi Džej.

Inače korisnici društvenih mreža brzo su primetili lapsus sa početka intervjua, kada je kazala da je često u “Ameriki”, mada se kasnije ispravila pa je jasno da se pevačici omaklo.

Izvor: Svet