Booking.com
Početna » VIP » Dara Bubamara na udaru tviteraša zbog raskošnog života
Estrada VIP

Dara Bubamara na udaru tviteraša zbog raskošnog života

Dara Bubamara otkrila da li uživa u narkoticima, njen odgovor šokirao sve u studiju
Foto: Instagram

Raskošan život Dare Bubamare ne prestaje da intrigira pratioce, pa se tako sada društvenim mrežama dele urnebesne šale na njen račun.


Ovih dana je Tviter prepun šala o Dari Bubamari i o njenom načinu života, a da pevačicu ovakvi komentari zabavljaju pokazala je kada je mnoge podelila na svoj stori. Ljudi je uglavnom prozivaju zbog prebrze vožnje, a ima i onih koji su komentarisali njena česta putovanja, kao i činjenicu da je zecu kupila salatu u restoranu brze hrane. Tviteraši se šale i na račun novca koji Bubamara zarađuje i nemilice troši.

– Dara može da se ku*či jer je kupila Srbiju, pa zapravo sme da radi šta hoće, a ne kao seljačijna Cobi i neki tamo levi koji su prvi put videli više od 10.000 evra na skupu pa utripovali buržoaziju – jedan je od tvitova, međutim on nije i poslednji:

“Ali Dara Bubamara, divetina koja kupuje zecu salatu u Meku”, “Dara Bubamara jedina ne renta automobile za spot! Gospođetina fino svoj automobil iskoristi, ne sumnja da je i avion njen”, “Dara svakog meseca ode u Dubaji. Ono, svaka čast”, “Jedva čekam da Dara kupi katastar, jer joj je to jedina nekretnina koju još nije kupila”, “Bože imamo osećaj kako je Dara Bubamara već godinu dana na Maldivima”, neki su od komentara.

Ipak, tvit koji je posebno nasmejao ljude je predviđanje kako će izgledati svadba njenog sina:

“Jedva čekam da ovako za par godina pratimo live svadbu Koste Bubamare i dronovima snimaju celu povorku kako ide po mladu u mercedesu sa majkom Darom Bubamarom na čelu koja je obesila birkinku umesto zastave”.

PRess Serbia