Početna » VIP » ĐANIJEVO ZDRAVSTVENO STANJE UGROŽENO Slađa kuka i preklinje ga, on NEĆE DA SLUŠA: Evo detalja
Estrada VIP

ĐANIJEVO ZDRAVSTVENO STANJE UGROŽENO Slađa kuka i preklinje ga, on NEĆE DA SLUŠA: Evo detalja

ĐANI DOBIO DVA ROLEKS SATA I 70.000 EVRA BAKŠIŠA: Folker se opario na privatnom veselju
Foto: ATA Images

Radiša Trajković Đani početkom januara mnoge je uplašio kada je objavio fotografiju iz bolnice. U tom trenutku on je naveo da mora da otkaže nastupe, a na fotki koju je podelio se moglo videti da je prikačen na EKG aparat. Međutim, drugog dana je njegova supruga Slađa izjavila da je njen muž bolje, te da je premor učinio svoje.


Kako pišu domaći mediji piše, Đanijevo zdravstveno stanje je ozbiljnije ugroženo nego što on to želi da prizna. Njegova supruga navodno prolazi kroz težak period, a pevač navodno neke stvari ne shvata dovoljno ozbiljno.

– Slađa je baš zabrinuta. Plače i moli ga da malo prikoči, te da batali posao – objašnjava izvor za Scandal.

– Predložila mu je da zajedno odu u neku banju i da bude na potpunom detoksu i rehabilitaciji bar dve nedelje, da ne okuša alkohol i da se odmori, međutim, on hoće da radi. Kaže da mora da zaradi da isplate stanove, Slađa opet kuka i viče mu da je briga i za stanove i pare ako njemu nije dobro… Uglavnom, situacija nije bajna, ali znajući Slađu i koliko je uporna, siguran sam da će ga naterati da povuče ručnu i malo se odmori i oporavi. A nastupa i posla će biti, samo da on sačuva zdravlje – zaključuje izvor.

PRess Serbia