Booking.com
Entertainment Džet-set Slobodno vreme VIP

Danijela Tegeltija otkriva! Nalazimo se na pragu novog i starog sveta!

Danijela Tegeltija otkriva! Nalazimo se na pragu novog i starog sveta!

Srpska poznata slikarka, humanitarka ali i astrolog, Danijela Tegeltija dugi niz godina je poznata po svojim kvalitetima, ali i po brojnim astrološkim predviđanjima sa naučnog aspekta.


Iako je naša sagovornica neko ko je međunarodni umetnik, njena astrološka tačna kazivanja sve više dolaze do svakog pojedinca, što je izdvaja od brojnih tumača zvezda. Na početku izjave za naš portal, rekla je da nastupajuća godina mnogo obećava, da će biti posebna, jer se nalazimo između starog i novog sveta!

„Čim zakoračimo u decembar mesec, postavljamo brojna pitanja. To je sasvim normalno, jer sumiramo utiske onoga što smo uradili, stvarajući nove planove. U decembru se oslobađamo starih zabluda, neostvarenih snova i ciljeva, ali pišemo nova pisma. Decembar će nas osvojiti svojim šarmom ali i nešto nagovestiti za 2024. godinu.“ Izjavila je Tegeltija i nastavila: „Od 2024. godine počinje novo doba, susret starog i novog sveta. Specijalno ću sad otkriti samo za neke znakove…“

Podznak, znak RIBE

Upečatljiva godina! Desiće se neke grube okolnosti koje će vas prvo ohladiti, razočarati, slomiti… Međutim, budite zahvalni. Zašto? Zahvalni iz razloga jer ćete postati mudriji, hladniji, opušteniji. Samim tim ćete promeniti pogled na svet.

Svaka škola se plaća, ali zbog toga zahvalite univerzumu što je baš vas odabrao.

Mnoge Ribe će sazreti i napraviti velike korake. Neke Ribe će ući u brak, neke Ribe upisati visoke škole (ili kurseve…) ili ući u velike poslovne vode. Srećno!

Podznak, znak VAGA

Rad na sebi, svojoj ličnosti je izuzetno važna stavka u 2024. godini. Univerzum će dati podršku i snagu da istrajete u ovim ciljevima.

Znam, teško je napraviti te korake, jer vi više imate fokus na drugima.

Trgnite se, to vam 2024. poručuje. Što više se okrenete sebi, bićete srećniji, moćniji, zdraviji. Sada imate podršku neba za temelj svoje sreće, posle nema kajanja.

Podznak, znak DEVICA 

Detaljne, intiligentne device su spremne za 2024. godinu, koja će biti sjajna. Godina za vas. Otvorićete se za promene, inovacije, druženja, rad na sebi… Mnoge device će se opustiti. Device koje imaju problema sa depresijom, zdravljem, ostavljanjem poroka… Evo rešenja u 2024. godini! Zaista sjajnih 12 meseci imate pred sobom i želim vam puno srećnih rešenja i razrešenja.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: BRESKVICA – KUME MOJ (OFFICIAL VIDEO)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

фебруар 2024.
П У С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia