Booking.com
Početna » Event » Festival » Danas počinje Exit festival, svirke na više od 40 bina
Festival Srbija

Danas počinje Exit festival, svirke na više od 40 bina

DANAS NA EXITU Grejs Džons: ikona muzike, mode i stila!

Ovogodišnji Egzit (Exit) festival otvoriće svoje kapije za posetioce iz celog sveta danas u 17 sati, a tokom naredna četiri dana u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrdjavi nastupiće muzičke zvezde na više od 40 bina.


Egzit će biti otvoren uz svečanu ceremoniju na glavnoj bini (Main Stage) na kojoj će nastupiti baletan Sergej Polunjin i Almazian sinfoni (Symhony) gudački orkestar, a koja će početi oko 22.45 časova.

Najavljen je i tradicionalni vatromet, a nakon njega će na glavnoj biti prvog dana izaći hip-hop zvezde iz Amerike Migos i švedski bend Fiver rej (Fever Ray).

Egzit će trajati do nedelje, 15. jula, a nastupiće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley i mnogi drugi.

Organizatori su naveli da su pripremili mnoštvo sadržaja te da će publika moći da “peva na karaokama, isprobaju ekstremne sportove, gledaju zvezde, otkriju tvrdjavu na tajnim turama kroz katakombe”, a biće i zvaničnih “afterparti” žurki.

Za posetioce je dostupan kamp na kupalištu “Štrand”, a punkt za preuzimanje narukvica i zamenu vaučera na Trgu slobode i u samom kampu, radiće do jedan sat iza ponoći.

Šalteri za katre i narukvice kod “Lovoturs”-a radiće tokom celog festival, odnosno do 15. jula od 18.00 do ponoći.

Kartica za plaćanje (Festival Payment Card) biće i ove godine zvanično i jedino sredstvo plaćanja za piće, hranu i ostale proizvode.

Tokom trajanja festivala u Novom Sadu će važiti privremena zabrana saobraćaja, pre svega u Podgradju Petrovaradinske tvrdjave, od 17.00 časova do 6.00 časova narednog dana.

Nakon završetka Egzita, isti organizacioni tim će ljubiteljima muzike ponuditi još jednu priliku da se zabave i to na “Sea Dance” festivalu, koji je najavljen za 30. Avgusta u letovalištu Buljarice u Crnoj Gori.

Izvor: beta

About the author

Aleksandra J.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia