Booking.com
Entertainment Estrada VIP

DANAS BI NAPUNILA 43 GODINE: Ubistvo koje je šokiralo Srbiju – Ksenija volela fudbalera, pa stradala bežeći od nasilnika

DANAS BI NAPUNILA 43 GODINE: Ubistvo koje je šokiralo Srbiju - Ksenija volela fudbalera, pa stradala bežeći od nasilnika
Foto: Printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin, koja je tragično stradala pre deset godina, danas bi proslavila svoj 43. rođendan. Setimo se hitova, ali i tragedija koje su obeležile njen kratki život


Ksenija Pajčin tragično je izgubila život u 33. godini života 16. marta 2010. godine. Nju je ubio njen tadašnji dečko, nekadašnji maneken Filip Kapisoda, koji je zatim digao ruku i na sebe.

Sve se desilo u Ksenijinom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Beživotna tela u lokvama krvi pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Ksenija je tokom svoje kratke karijere važila za “najlepšu devojku Beograda”.

Karijeru je počela kao igračica – nastupala je u spotovima Dragane Mirković i grupe Beat Street. Ubrzo je postala pevačica u grupi Duck i otpočela vezu sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom.

On je kasnije uhapšen zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom “Pink panter”.

1997. godine je izdala pesmu “Sviđa mi se on” zbog koje su brujali tračevi da je posvećena Peđi Mijatoviću, jer se u par kadrova spota pojavljuje upravo proslavljeni fudbaler.

Ksenijine emotivne veze su uvek bile ispraćene – šuškalo se da je bila u vezi sa reprezentativcem Ivicom Dragutinovićem, iako to nikada nisu priznali, potom fudbalerom Predragom Perišićem, a onda je 2008. započela vezu s Filipom Kapisodom.

Pevačica nije krila da je veza bila turbuletna, da su se svađali i mirili, a nakon njenog ubistva, najgledaniji klip je bio onaj u kojem joj Kapisoda, uživo u emisiju u kojoj je gostovala, donosi buket cveća.

Početkom 2010. godine doživeli su saobraćajnu nezgodu na putu do njene vikendice, što su pojedini mediji, nakon tragedije koja je usledela samo par meseci kasnije, protumačili kao “Filipov raniji pokušaj da ubije nju i sebe”.

Na kraju, 16. marta 2010. godine on je oduzeo njen život, a potom i svoj.

Izvor: PressSerbia/Mondo

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia