Booking.com
News Parovi Reality

DALILA RAZBUCALA MLADENA (VIDEO)

DALILA RAZBUCALA MLADEN U PAROVIMA


Potukli su se Mladen Vuletić i Dalila Moreno, koji su u vezi, a zbog ovog nasilja reagovalo je obezbeđenje, koje je jedva razdvojilo suprotstavljene strane.
“Pleši na moje oči, alkoholičaru. Ne znaš gde si”, stala je Dalila ispred Mladena i izazivala ga.”Nemoj da te bacim od zemlju”, skočio je

“Mene udaraš”, vikala je Dalila i pocepala mu majicu, ali Mladen nije mogao da se zaustavi i nasrnuo na Dalili. Obezbeđenje je uletelo i jedva ih smirilo.

Mladen pobesneo na Dalilu,popeu se uz zid… by kornjacarade

About the author

M M

1 Comment

Kliknite ovde da ostavite komentar

  • MEVLUDINA MUJIĆ sada u SRBIJI Dalila Mujič agresivna je po ocu vehabiji, koji nosa bradu i kratke pantalone u Gornjoj Maloči je teška PSIHIČKA BOLESNICA! Ona je poznata kao VIP kur***a u tuzlanskom i sarajevskom kantonu a sada i kod nas u SRB i CG nažalost!!! MAJKA joj se od muke počela DROGIRATI zbog ove pokvarenjakinje bez obraza i karaktera!!!.Lujka je muslimanka a nosi pravoslavnu brojanicu na ruci, auuuuuu da je otac VEHABIJA sa bradom i kratkim pantalonama vidi?!? Još dobro da u Gornjoj Maloći ovi ludjaci nemaju TV!!! Pa ova “ubica dece” je abortirala već 3 puta, NEVASPITANA psihička bolesnica koja vredja, pljuje, psuje, LAŽE, galami 24 sata! Pa baš se našlo ova prof…ča i onaj nabildovani anaboličar DEBELI Mladen pun sebe i koji misli da je najjaći ahahaha. Zamislite tek, kakvo bi to dete jadno bilo, geni su čudo!? TERAJTE tu bagru iz naše SRBIJE, zar mi nemamo previše svoje?!? Ovakvi nam stvarno truju našu jadnu decu!

PRess Serbia