Booking.com
Zadruga Reality

DALILA I CAR SE LJUBILI ISPRED DEJANA, ON UDARIO KONTRU! Dragojević STRASTVENO plesao sa OVIM zadrugarkama

DALILA I CAR SE LJUBILI ISPRED DEJANA, ON UDARIO KONTRU! Dragojević STRASTVENO plesao sa OVIM zadrugarkama
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Tokom žurke u rijalitiju “Zadruga” došlo je do pomirenja Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji su se do tada maratonski svađali.


Oni nisu uspeli da kontrolišu svoje strasti ni pred Dejanom Dragojevićem, Dalilinim još uvek zakonitim suprugom. Iako ju je svojevremeno molio da se sa ljubavnikom ne ljubi pred njim, Dalila nije marila, već je sa Carem razmenjivala nežnosti ispred Dejana.

Međutim, ni Dejan nije gubio vreme. On je od Tare Simov saznao da Marijana Zonjić gaji simpatije prema njemu, pa ju je u jednom trenutku dohvatio i zaplesao sa njom.

Marijana je sišla sa bine i počela da se uvija oko Dejana, a on se skroz pribio uz nju. Zadrugari do sad nisu imali priliku da vide Dragojevića u ovakvom izdanju, pa su svi pogledi bili uprti u njih.

Nakon Marijane, Deki se prepustio još vrelijem plesu sa zadrugarkom Nevenom Savić. Savićeva se uvijala oko Dejana, ali ni on nije ostao ravnodušan, pa se maksimalno pribio uz nju. Njemu nije smetalo što su Dalila Dragojević i Filip Car bili ispred njih i ponašao se kao da ne postoje. Da li će neka zadrugarka uspeti da osvoji njegovo srce, ostaje da vidimo.

Izvor: PRessSerbia/Kurir

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia