Booking.com
VIP Estrada

DALA SAM IM SRCE, DUŠU I NOVČANIK, A ONI SU ME Z*JEBALI! Pevačica oplela po bivšima, evo kakvog muškarca sada traži!

Mina Kostić se slomila, pa progovorila o emotivnom životu, ovaj odgovor niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/TV Pink

Pevačica Mina Kostić iza sebe ima dva propala braka – sa biznismenom Tikom Sretenovićem i kolegom Igorom Iksom.


Ona se sada osvrnula na bivše ljubavi u emisiji “Nedeljno popodne s Leom Kiš”.

Odgovarajući na pitanja u okviru „Vruće stolice”, još jednom je istakla da nikad nije bila ispunjenija.

– Nemam nikog, a i ne treba mi. Po prvi put u životu se sjajno osećam, nikada nisam bila srećnija i ispunjenija i pronašla sam svoj mir – počela je ona, pa nastavila o tome šta je najgore što je doživela s partnerom.

„Znaju oni kako su se ponašali!”

– Sve živo. Od toga da sam dala srce, dušu, novčanik, pa me za*ebao. Neću da „pljujem”, oni najbolje znaju kako su se ponašali, ali najbitnije je da sam ja pronašla sebe. Ja sam naučla velike lekcije, molila sam se i sve sam im oprostila – odgovorila je na pitanje i dodala kako joj je trebalo vremena da shvati zbog čega nije uspela sa bivšima.

– Oni nisu krivi, mi smo to same birale. Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla: „Hvala ti što sam naučila” – iskrena je bila ona, ali dodala da svakako nije odustala od ljubavi.

– Mora da bude vernik, da bude dobar i da ne laže, a sve ostalo ćemo tako. Fizički izgled, šta mu vredi da ima mišiće ako nema pameti. Moje sestre sve imaju muževe, pa žive katastrofa. Svi lažno žive. Ako ne možete zajedno bolje se raziđite – rekla je otkrivajući kakvog muškarca priželjkuje.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia