fbpx
Health and beauty News

DA LI STE VIDELI 1000 ŽDRALOVA U BEOGRADU?

DA LI STE VIDELI HILJADU ŽDRALOVA U BEOGRADU?

Jana voda sa porukom i Atelje Milene Čvorović otvorili izložbu “1000 ždralova za 1000 želja“[divider]

 DA LI STE VIDELI HILJADU ŽDRALOVA U BEOGRADU?

U Beogradskom „Parobrodu“ otvorena je izložba „1000 ždralova za 1000 želja“ koju je osmislio Atelje Milene Čvorović, a čiju je realizaciju omogućila Jana voda sa porukom. Nakon prve faze projekta „1000 ždralova za 1000 želja“ koja je uključivala izradu 1000 papirnatih ždralova origami tehnikom Jana voda sa porukom pridružila se projektu čiji je cilj podizanje svesti o važnosti reciklaže i očuvanja životne sredine, ali i upoznavanja sa japanskom kulturom. Izložba traje od 17 do 20. februara.

Ždralove, simbole dugovečnosti, prijateljstva i ljubavi, mališani iz beogradskih osnovnih škola i predškolskih ustanova su pravili od recikliranog papira, kako bi osim ispoljavanja svoje kreativnosti stekli i znanja o važnosti reciklaže i očuvanja životne sredine. Postavka 1000 ždralova, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Beogradu, a vezuje se za staru japansku legendu, koja kaže da će se želja ispuniti onome ko izradi hiljadu origami ždralova.

Atelje Milene Čvorović ArtyFashionParty je osnovan u januaru 2011. godine i nastao je kao potreba da se napravi otklon od savremenog, užurbanog sveta.

U okviru svojih humanitarnih aktivnosti Jana voda sa porukom još jednom je pokazala da dobra volja i jaka želja mogu u svakome od nas da probude kreativni potencijal i inspirišu na pozitivne promene.

Obavezno posetite izložbu u Parobrodu i promenite vaš svet!

 

Loading...

Video nedelje

NIKOLA PETKOVIC - BEZOBRAZNA

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close