Booking.com
Početna » Entertainment » Da li ste stvoreni jedno za drugo?
Entertainment Lifestyle Zanimljivosti

Da li ste stvoreni jedno za drugo?

Da li ste stvoreni jedno za drugo?

Ovo su jasni pokazatelji


Ponekad je teško znati šta druga osoba misli, ali postoje signali koji će vam dati do znanja da vaš partner s vama planira ozbiljnu i dugu vezu.

Imate iste ciljeve

Oboje želite život u istom gradu, želite posetiti iste države i imate istu ideju o zasnivanju ili ne zasnivanju porodice. Naravno da ne morate želeti sve iste sitnice, međutim bitno je da idete kroz život u istom smeru.

Razumete jedno drugo

Poštujete međusobnu privatnost i prepoznajete potrebe partnera. Jasno vam je kako treba da reagujete u određenim situacijama i razumete kada treba delovati, a kada pustiti partnera da sam reši svoj problem.

Prošli ste kroz razne situacije

Ako ste pomogli jedno drugom u teškim situacijama, to vas je zasigurno dodatno zbližilo i stabilizovalo vašu vezu, jer ste uspeli prebroditi nedaće koje su vam se našle na putu.

Iako vam se veza ne vrti oko seksa, on je odličan

Fizička privlačnost je bitna, no ne i najvažnija. Pre svega, bitno je znati da vam vaš partner prvenstveno mentalno odgovara. Međutim, seks igra veliku ulogu u ljubavnoj vezi pa nije nikako loše ako vas vaš partner i nakon duge veze uspe ostaviti bez daha.

Brzo se pomirite

Nijedna veza nije potpuno ružičasta i bez ijedne prepirke. Međutim, vi i nakon svađe znate kako se pomiriti i brzo raščistiti predmet rasprave.

Jedno drugom ste najveća podrška

Neprestano podstičete jedno drugo ka cilju i prvi ste tu kako biste svom partneru pružili ruku kada padne.

Prija vam čak i tišina kada ste zajedno

Sedite na terasi, gledate u daljinu i ne razgovarate ni o čemu već samo uživate u trenutku. Iako zvuči jednostavno, nije često i kratka tišina zna stvoriti nelagodu, što ukazuje da vam i nije toliko prijatno samo prisustvo te osobe.

Između vas ne postoje tajne

Jedno drugom ste najbolji prijatelj i možete reći baš sve bez ikakve osude.

Potpuno verujete jedno drugom

Nemate potrebu pretraživati partneru po telefonu i neprestano ga zvati kako biste proverili gdje se nalazi, već mu verujete na reč i osećate se sigurno čak i kad se ne čujete neko vreme.

 

 

(lepota i zdravlje)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia