Početna » News » CERUTTI,ARMADA I VINCE: DA LI STE SPREMNI ZA NAJJAČI TRANZIT PARTY?
Event News

CERUTTI,ARMADA I VINCE: DA LI STE SPREMNI ZA NAJJAČI TRANZIT PARTY?

CERUTTI,ARMADA I VINCE: DA LI STE SPREMNI ZA NAJJAČI TRANZIT PARTY?

NAJJAČI PETAK U GRADU! Za njima je poludeo stari kontinet, a za žurke koje prave uvek se traži karta više! Večeras stižu u letnju baštu Tranzita i napraviće najjaču žurku sezone! Jednostavno je, volite dobru atmosferu i noćni provod uz odlične koktele, ne možete pogrešiti ako se odlučite za letnju baštu bara Tranzit


Većina nas je već zaboravila šta zaista znači dobar koktel, jer u većini slučajeva dobićete čašu sa pet do deset kocki leda koje će se do dolaska konobara za vaš sto otopiti i stopiti sa ostatkom tekućine koja retko ima ikakve veze sa pravim sastavom koktela koji ste naručili. Tačnije, dobićete pola decilitra ofarbanog jeftinog sokića i Baltik votku u tragovima, u većini popularnih noćnih klubova, ali ne i u Tranzitu.

Kultni beogradski noćni klub doćekaće vas sa najboljim gradskim koktel majstorima, ali onima koji to zaista jesu. Petak uveče upravo zato i jeste posvećen dobrim koktelima i uživaocima istih, i verujte nam na reč, degustirali smo ih. Još ako premium pića začinite sa malo dobre atmosfere i sjajnom muzikom, petak pred nama biće veče za pamćenje.

PRESSSERBIA

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia