fbpx
Auto Company Estrada Lifestyle News

Čega se pametan stidi… Nada Obrić: Zgazila sam dete kolima, pa sam prebila njegovu majku!

Klinac je pao pod moje točkove jer ga je gospođa ispustila dok je bila na rolšuama! Uzela sam šipku iz automobila i opaučila je, rekla je pevačica

Nada Obrić je priznala da je udarila kolima dete, a zatim prebila njegovu majku! Pevačica je u „Vikend šouu“ s osmehom prepričavala detalje saobraćajne nesreće!
– Vraćala sam se sa keja, vozila sam 20 na sat jer sam izlazila s parkinga na ulicu. Na kraju trotoara videla sam majku koja je držala dete od možda četiri godine. Taman da krenem, a dete mi pade pod točkove! Verujte, život mi je prošao kroz glavu za tih nekoliko sekundi, mislila sam da ću dobiti infarkt. Izašla sam iz auta kako bih videla šta je detetu. Pogledam majku kako nabada dok hoda, a ona na rolšuama! Ona se na rolšuama cimnula i ispustila dete! – ispričala je Nada voditeljki Jovani Jeremić.

Majka deteta ju je opsovala, a Obrićeva joj je uzvratila – batinama!
– Najgore reči mi je uputila, ali ja sam, kad sam shvatila da je dete dobro, rekla majci: „Momenat, gospođo“, i otišla do kola. Imala sam šipku u automobilu koja mi je služila da skinem sneg sa točkova, pa sam joj prišla i opaučila je njome po zadnjici. Rekla samo joj: „Nadam se da ćeš me pamtiti makar mesec dana i da nećeš na tim rolšuama nositi to dete“ – rekla je pevačica.

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA