Booking.com
Estrada VIP

Ceca Ražnatović otvorila dušu o odnosu sa strogim roditeljima: Jedva sam čekala da se udam!

Te noći sam plakala: Ceca se prisetila jednog od najvažnijih događaja uživotu
Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović je od samog početka na javnoj sceni isticala koliko joj je porodica važna. Tokom prve sezone njenog dokumentarno-igranog serijala “Ceca Show”, široki auditorijum imao je priliku da vidi da nijedno veliko slavlje u porodici Ražnatović ne može da prođe bez Cecinih roditelja.


Prva sezona pomenutog projekta je u finalnoj fazi, a u okviru poslednje epizode prikazano je kako su tekle pripreme za Cecin veliki koncert u Nišu, koji je održala posle 10 godina pauze. U publici su bili i Cecini roditelji, Mira i Slobodan Veličković.

Pre samog nastupa Ceca se smestila u popularni hotel u centru Niša, a posebno joj je bilo važno da vidi gde su joj roditelji.

– Ko mi se bavi roditeljima? Dejan? – pitala je Ceca, nakon čega je odmah pozvala svoju majku Miru.

– Sad će doći neko po tebe i tatu – rekla joj je Ceca.

Prilikom odlaska na koncert, pevačica je prokomentarisala kako su joj roditelji bili strogi, a posebno majka Mira, koja joj neretko nađe zamerke na koncertima.

– Kad ja pričam da je ona bila stroga, ona mi kaže: “Ajde, Ceco, molim te ne preteruj, sad ja ispadam kao da sam bila neka Babaroga, Hitler… Ne pretruj”. Mislim se jao… Čuj do 00:00 da dođem kući! Izlazi se u 21h, a ona kaže pola deset kući. Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja – kaže Ceca kroz osmeh.

– Udala sam se iz zadovoljstva. Ja sam znala da ću tek onda da radim šta hoću – kaže Ceca.

Pevačica je jednom prilikom otkrila i kako njeni roditelji reaguju nakon svakog njenog nastupa. Dok je njen tata Slobodan uvek zadovoljan, majka uvek ima zamerki, priznala je tada pevačica.

– Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve ja super. Moja majka isto – sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla: “Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte…” Ja se mislim, dušu sam ostavila na onoj bini, ali okej, potpuno je okej, navikla sam – rekla je tom prilikom Ceca.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јул 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia