Booking.com
VIP Estrada

Ceca Ražnatović iz zdravstvenih razloga smanjila grudi!

CECA OTKRILA ČIME BI SE BAVILA DA NIJE PEVAČICA Folk diva pokazala interesovanje za ovu profesiju
Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović iz zdravstvenih razloga smanjila grudi! Evidentno je da svoj zdravstveni problem nije uspela da reši, pa se odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji grudi.


Peta epizoda “Ceca show-a” koji se emituje na Blic Tv, otkriće sve detalje operacije koje je imala folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u Turskoj.

U najavi pete epizode, jedan detalj je posebno zaintrigirao javnost.

Dok su izvodili Cecu iz operacione sale, videlo se da Ražnatovićeva nosi steznik na grudima, što je praksa kod hirurških intervencija u tom predelu, piše Blic.

Ražnatovićeva je i ranije govorila da je estetskom operacijom smanjila grudi, i istakla je tad da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

– Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem – izjavila je tada Ceca Ražnatović.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia