Booking.com
Početna » Entertainment » On će ponovo poludeti za vama, ako počnete da praktikujete ove stvari.
Entertainment Lepota i zdravlje Reč psihologa Saveti Zanimljivosti

On će ponovo poludeti za vama, ako počnete da praktikujete ove stvari.

On će ponovo poludeti za vama, ako počnete da praktikujete ove stvari.
Foto: Ilustracija/Pexels

Ovi “klasični” ženski potezi u njemu probuditi još veće interesovanje kod njega.


Flert s drugim muškarcima

Igranje kosom i pućenje usana samo su deo dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može da bude sasvim bezopasan čin pitome zabave, ali ako se tako ponašate s muškarcima tokom nekog događaja pred sopstvenim partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

Smejanje tuđim šalama

Ako je nešto smešno, vi ćete se nasmejati, što je sasvim normalna reakcija. Možda ne razmišljate o tome da li je šalu ispričao muškarac ili žena, ali vaš partner će svakako primetiti pol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnim kvalitetom kod jačeg pola.

On će ponovo poludeti za vama, ako počnete da praktikujete ove stvari.
Foto: Shutterstock

 

Obožavanje muških zvezda

Vašim prijateljicama verovatno je simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžerku dok govorite o nekom od holivudskih frajera, ali vaš partner ne želi da sluša hvalospeve o drugim muškarcima bez obzira na to što žive na drugom kraju sveta…

Spominjanje muških imena kolega

On želi da čuje detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice poput: “Ivan je danas ispričao tako dobar vic!”. Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svetlu, koristite njihova puna imena, ili kažite “Ivan s posla” kako biste smanjili intenzitet “prisnosti”.

Dopisivanje s drugim muškarcima

Razmena poruka preko mobilnoga ili na društvenim mrežama s drugim muškarcima njega dovodi do “ludila”. Nije mu prijatno što vodite neki zasebni život u digitalnom prostoru, u kom su vam sve opcije otvorene.

Vaš najbolji prijatelj je muškarac

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će se stalno pitati da li se može roditi nešto više iz tog prijateljstva. Krivicu svalite na gomilu romantičnih komedija u kojima najbolji prijatelj malo pred odjavnu špicu shvati da mu je ljubav života sve vreme stajala ispred nosa.

Spominjanje dobrih starih vremena s bivšim

Ako ne želite da se vaš partner pita da li ste još uvek zainteresovani za svog bivšeg dečka, nemojte tog muškarca da spominjete u njegovom društvu. Dakle, nikada nemojte spominjati bivšeg u njegovom društvu!

Kada provodite slobodne dane bez njega

Odlazak na godišnji odmor s prijateljima, odnosno bez partnera za njega je jasan znak da ne volite da provodite duži vremenski period u njegovom društvu.

Kada idete na žurku bez njega

Ako idete na žurke samo sa svojim prijateljicama ili s poslovnim kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će se on osetiti povređeno – i da, biće ljubomoran.

Kad radite prekovremeno

Neočekivani prekovremeni rad do kasnih večernjih sati univerzalni je okidač ljubomore kod oba pola. To vam je jasno, zar ne?

 

 

 

(cosmopolitan)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia