Booking.com
News Društvo

Čačak modernizuje putnu mrežu: Uspešno završena rekonstrukcija deonice puta od Prijevora do Trbušana!

cacak ulica 3

Završeni su radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju opštinskog puta OP 123-3 u Čačku koji void od škole u Prijevoru do škole u Trbušanima i dalje do raskrsnice sa državnim putem kod Komune. Reč je o deonici dužine 4.470 metara i širine 5 metara.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JP Gradac Čačak (@jp_gradac_cacak)

Reč je o putu koji je pretrpeo velika oštećenja usled prekomernog korišćenja tokom radova na izgradnji deonice auto-puta “Miloš Veliki” od Preljine do Pakovraća.

Zahvaljujući ogromnoj podršci Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Javnog preduzeća “Putevi Srbije”, Centralnoj putnoj laboratoriji – CPL kao nadzoru nad ovim radovima, u saradnji sa kineskom kompanijom CCCC, radovi su uspešno završeni i predstavljaju početak rehabilitacije svih puteva koji su pretrpeli oštećenja na isti način.

Uz veliko zalaganje gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića, pomoćnika gradonačelnika Miloša Stevanića i JP “Gradac” Čačak, kao upravljača opštinskim putevima, u narednom periodu očekuju se i radovi na rekonstrukciji preostalih 20 kilometara svih puteva koji su pretrpeli oštećenja tokom izgradnje auto-puta.

PRESSSERBIA

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia