Booking.com
Početna » VIP » BURME JOŠ U FIOCI: Venčanje Marije Kilibarde ipak odloženo, voditeljka otkrila i razlog
Džet-set VIP

BURME JOŠ U FIOCI: Venčanje Marije Kilibarde ipak odloženo, voditeljka otkrila i razlog

Zastaće vam dah kad vidite u kakvom raju uživa Marija Kilibarda sa dečkom
Foto: Instagram

I dok su svi brujali o tajnoj svadbi na proleće voditeljke Marije Kilibarde i njenog izabranika Branislava Vučelića, sina glumice LJiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, ona se sada oglasila i istakla da burme još stoje u fioci, a otkrila je i razlog za to.


Iako Marija Kilibarda i njen izabranik već duže vreme žive pod istim krovom, voditeljka je istakla kako joj ne pada na pamet da se venčava za vreme pandemije korona virusa, ali da je brak prirodan i logičan epilog odnosa jednog para kojeg povezuju bliskost i osećanja, piše “Glorija”.

Inače, u domu njenog partnera Kilibardu, svi vole, pa je tako njena još uvek nezvanična svekrva imala samo reči hvale za buduću snajku.

– Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno – rekla je glumica LJuljana Dragutinović jednom prilikom.

Branislav se nikada nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija. Međutim, ona je nedavno istakla da joj je upravo on najveća podrška.

– Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza – rekla je Kilibarda nedavno i dodala:

– Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva – zaključila je voditeljka.

PRess Serbia