Booking.com
Džet-set Estrada VIP

BRENIN SIN JE OTVORIO DUŠU I REŠIO DA OTKRIJE APSOLUTNO SVE: EVO KAKO JE NJIHOVA PORODICA I ZBOG ČEGA OSTALA OBELEŽENA!

BRENIN SIN JE OTVORIO DUŠU I REŠIO DA OTKRIJE APSOLUTNO SVE: EVO KAKO JE NJIHOVA PORODICA I ZBOG ČEGA OSTALA OBELEŽENA!

Sin poznate balkanske zvezde Lepe Brene Viktor Živojinović progovorio je o teškim trenucima!


Sin bivšeg sportiste Bobe Živojinovića i jedne od najvećih  balkanskih zvezda Lepe Brene, Viktor odlučio je da otvori dušu i u razgovotu za “Kurir Stars” ispriča pojedine detalje iz privatnog života.

Kako je rekao, on je ipak odlučio da se ne školuje negde van zemlje, kao njegova braća, več da ostane u Srbiji. San mu je da jednog dana preuzme “Grand” i več je počeo da radi i uči zanat.

Ipak, Viktor ne krije da je kidnapovanje njegovog starijeg brata Stefana svakako promenilo njegovu porodicu i majku, koja je postala mnogo obazrivija.

– Ja sam tada imao oko tri godine. Ne sećam se apsolutno ničega. Međutim, ta tragedija je ostavila trag na moju porodicu za ceo život i to se nikad neće izbrisati. Svaka majka strahuje za svoje dete čim napusti kuću, a pogotovo moja, jer je prošla to što je prošla. Ima svakakvih budala. Zbog toga uvek neko ide s nama. Nikad se ne zna šta nekome zbog ljubomore i zavisti može pasti na pamet. Mnogi nam zavide što imamo više novca od drugih. Lako neko može napraviti bespotreban problem i posle sve ode dođavola – rekao je iskreno Brenin najmlađi sin.

On je priznao da se trudi da se ne priseća teških i ružnih trenutaka sa svojom porodicom, te da izuzetno retko priča sa bratom o samoj otmici.

– Ne pričamo o toj temi toliko. Prosto, ne želimo da se prisećamo ružnih stvari, dovoljno je što su taj strah i trauma svakodnevno prisutni u našim glavama. Želimo da zaboravimo taj ružan period života i ne vraćamo se na staro. Retko kad govorimo o tome, izbegavamo – zaključio je Viktor.

 

 

 

Izvor: Opera17

Foto: Instagram

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia