fbpx
Entertainment News Sport Svet Zanimljivosti

Borba žena u ringu uživo iz Istanbula

Borba žena u ringu uživo iz Istanbula

Vatreni navijači borbe u ringu imaće sjajno veče u subotu od 19 časova, kada će na kanalu Fight Box, biti uživo prenošen kik boks meč iz Istanbula, u kom će snagu odmeravati žene.


Glavna atrakcija turnira King of kings, je turnir u bantam kategoriji za žene po King of kings pravilima. Dve od četiri učesnice na ovom turniru, Tugce Fedakarturk i Irem Kapar, borile su se i pobedile na prethodnom turniru „Borbe kraljeva“, a sada će se naći na suprotnim stranama ringa. Drugi centralni meč je međunarodni okršaj između Okana Bitanea iz Turske i Javoksirbeka Jamšiđona iz Azerbejdžana, od kojih svi očekuju žestoku borbu sa mnogo teških udaraca u kategoriji do 75 kilograma.

Turnir King of Kings se održava po najvišim standardima i okuplja sportiste svetskog ranga i najposvećenije ljubitelje borilačkih sportova u najvećim arenama na svetu. Ovaj turnir ima brojne zaljubljenike zahvaljujući svojoj prirodi, intenzitetu i spontanosti, a kanal FightBox prenosi ovu seriju turnira.

Pored prenosa uživo na kanalu FightBox TV u preko 60 zemalja širom sveta, pretplatnici na na kanal FilmBox Live mogu pratiti turnir King of Kings i onlajn na adresi www.filmboxlive.com.

 

Loading...

Video nedelje

Aleksandra Mladenovic -Poseban ( Dodela Ekskluzivne nagrade)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close