Početna » VIP » Estrada » Bolni detalji iz života Vesne Zmijanac: Izgubila sam svoje prvo dete, svog sina, i danas me proganja pitanje – da li sam ja kriva??”
Estrada VIP

Bolni detalji iz života Vesne Zmijanac: Izgubila sam svoje prvo dete, svog sina, i danas me proganja pitanje – da li sam ja kriva??”

PRAVO PORKELO VESNE ZMIJANAC: Isplivali svi detalji, ovo je JEDINA ISTINA
Foto:Printscreen/ Instagram

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac, koja iza sebe ima preko 30 godina karijere, progovorila je o jednom od najtežih perioda u životu koji će je moriti, kako kaže, do kraja života.


Naime, u svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani”, Vesna je otkrila kako je u razdoblju od samo godinu imala dva spontana pobačaja, a oba su se dogodila kada je pevačica bila u sedmom mesecu trudnoće u kojem je, u oba slučaja, nosila dečake.

– Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamerite mi što tu scenu, porođaja koji je iznenada i prevremeno otpočeo, a potom se odvijao u garderobi iza pozornice, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu opisati čak ni danas, kada je prošlo dosta vremena. Jer, to je jedan od onih bolova koji još boli, praznina koja još zjapi istom tamom, i kad god se toga setim (a sećam se vrlo često), uvek mi se utroba zgrči – započela je pevačica koja je, priznaje, često sebe krivila za nemili događaj.

Međutim, njenoj patnji nije bilo kraja te je već sledeće godine ponovno proživela istu strahotu.

– Vladino i moje drugo nesuđeno dete, takođe sina, i takođe u sedmom mesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još uvek se ponekad zapitam čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo – potresno svedoči u autobiografiji jedna od najpopularnijih pevačica bivše države. Dve godine nakon drugog spontanog pobačaja, Vesna je postala majka devojčice kojoj je dala ime Nikolija, a danas je i srećna baka dve unuke.

PRess Serbia