Booking.com
Početna » Entertainment » Bivša devojka mu je umrla, a sadašnja mu je zadala BRUTALAN udarac, od kog će se reper teško oporaviti
Džet-set Entertainment VIP Zanimljivosti

Bivša devojka mu je umrla, a sadašnja mu je zadala BRUTALAN udarac, od kog će se reper teško oporaviti

Čuveni reper Paf Dedi (49) prolazi kroz težak period – pre samo nekoliko nedelje preminula je Kim Porter, majka njegovo troje dece i nekadašnja dugogodišnja partnerka, ali to je samo početak njegovih nevolja.


Uprkos činjenici da Kim i ovaj muzičar nisu bili zajedno u trenutku njene smrti, njega je čitava situacija veoma uznemirila i potresla, s obzirom da su bili u dobrim odnosima, a često ju je hvalio i nazivao “primerom kakva jedna majka treba da bude”

Bivša devojka mu je umrla, a sadašnja mu je zadala BRUTALAN udarac, od kog će se reper teško oporaviti

Paf nijedne sekunde nije skrivao koliko ga je njena smrt pogodila, a uporedo sa svojom tragedijom, on se suočio sa još jednim stresnim događajem.

Naime, usledio je i definitivan raskid sa pevačicom Kesi, sa kojom je ukupno proveo 11 burnih godina, doduše uz brojne prekide i razlaze. No, ovog puta je izgleda kraj definitivan i povratka nema, jer je ova lepotica na Instagramu pokazala novog dečka!

View this post on Instagram

#mood

A post shared by Diddy (@diddy) on

Neretko se šuškalo da je 32-godišnja pevačica imala druge muškarce tokom čestih raskida sa Didijem, ali nikada nijednog nije pokazala javno kao što je to sada slučaj.

Da sve bude gore, novog partnera je našla nakon manje od dva meseca posle raskida, a reč je o Aleksu Fajnu, fitnes treneru kog je Paf lično unajmio za svoju seksi devojku, pa je to dodatno naljutilo repera.

View this post on Instagram

hot & cold. Jacket. @fashionnova

A post shared by Casandra (@cassie) on

Naime, Paf je uveren da ga je Kesi varala sa pomenutim Aleksom, a prijateljima se požalio da ga je jako povredila fotografijama na Instagramu, jer je znala u koliko je lošem stanju zbog smrti Kim.

“On ne može da veruje da Kesi ima potrebu da objavljuje fotografije sa novim dečkom, dok on još uvek tuguje. Smatra da to radi namerno kako bi ga dodatno uzrujala”, otkrio je nepoznati izvor za magazin “People”.

View this post on Instagram

I love you Mommy

A post shared by Casandra (@cassie) on

Da je Kesina ljubav ipak ozbiljna dokazuje i to što je objavila i fotografiju na kojoj joj društvo prave novopečeni dečko i njena majka. Inače, Didijevi fanovi ove vesti nisu dobro primili, pa pevačicu svakodnevno “bombarduju” uvredama i negativnim komentarima.

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia