Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Bivša Darkova dekintirana! Barbara Bobak ima problem sa novcem, a on joj pare daje na kašikicu!
Estrada VIP

Bivša Darkova dekintirana! Barbara Bobak ima problem sa novcem, a on joj pare daje na kašikicu!

Lazićeva devojka otkriva pravu istinu o slikama iz bolnice: Staklo mi je iseklo venu!
Foto: Instagram

Barbara Bobak posle veze sa Darkom Lazićem nastavila je sa svojom muzičkom karijerom, a novac koji dobija na nastupima odlučila je da skuplja kako bi sebi obezbedila krov nad glavom.


– Ja ne znam da štedim, ja ne znam sa parama sekunde jedne, sve što imam ja ću da potrošim. Potrošiću na gluposti, na hranu, na putovanja. Naravno, ulažem i u posao, ali taj višak novca ne znam da sačuvam – iskrena je Bobakova koja je u dogovoru sa svojim roditeljima odlučila da za svog finansijera zaduži svog oca.

– Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašikicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radim na tome – iskrena je Barbara koja posle veze sa pevačem nema novog dečka.

– Ja mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan da mu je partnerka jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega. Da im faktor uspešnosti i novca ne igra ulogu u odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići i samim tim mene ne interesuju. Naučila sam da ne dozvoljavam da me iko kontroliše i proverava. Ne treba dopustiti neosnovano nepoverenje koje postoji zbog prošlih iskustava, ne treba dozvoliti da muškarac projektuje traume iz ranijih odnosa na vas – tvrdi pevačica.

Izvor: PressSerbia/Informer

PRess Serbia