Booking.com
Estrada VIP

„Bio je skot, pa me je samo iskoristio“: Pevačica je sa prvim dečkom doživela težak raskid

VANJA MIJATOVIĆ SE UDALA U EMIRATIMA "Ovo je prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju"
Foto: ATA Images

Pevačica Vanja Mijatović danas je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim, pre njega nije imala puno sreće u ljubavi, a jedno bolno iskustvo je javno podelila.


Vanja Mijatović je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, koji je bio njen prvi dečko, a onda je doživela veliko razočaranje.

Međutim, njihovi životni putevi su bili tako isprepletani da je cela priča imala neverovatan kraj jer je upravo ona pevala svom bivšem dečku na svadbi.

„Ja sam bila jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, međutim on je kao i 99 posto momaka bio skot pa me je samo iskoristio. A ja sam njemu pevala svadbu… Al’ dobro, vreme leči sve, tako da mi nije bilo ništa teško. Bilo mi je drago, iako me je baš povredio“, ispričala je Vanja tada, piše „Blic“.

Nakon ove veze, pevačica je imala romansu sa jednim Grkom sa kojim se čak i verila, ali je veridba raskinuta.

Vanja je pronašla sreću pored svog supruga Aleksandra, a jednom je govorila o njihovom odnosu.

„Odlično nam je kad smo zajedno. Tu i tamo se posvađamo kao i svi parovi (smeh). To je način i da upoznaš nekoga, da vidiš šta mu smeta, ali smo dobri. Dobro je kad se čovek nekad sporečka, a i on i ja smo temperamentniji iako se to kod mene ne vidi. Umem da budem živac, ali sam za 10 minuta ko nova. Oboma nam nije problem posle da se izvinimo, to je veličina čoveka da zna da prizna da je pogrešio. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen“, rekla je Vanja Mijatović za „24sedam“.

PRess Serbia