Booking.com
VIP Estrada

Bila sam grozna prema njoj: Rada Manojlović progovorila o odnosu sa sestrom

NAJVEĆE TAJNE POVERAVA BIVŠEM DEČKU Sve o odnosu Rade i Milana
Foto: ATA Images

Rada Manojlović nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu


Rada Manojlović nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu, te da sa sestrom Majom ima posebno dobar odnos.

Pevačica voli da provodi vreme sa njom i najlepše zajedničke momente ume i da podeli s fanovima putem društvenih mreža, međutim, kada su bile male – moralo je striktno da bude po njenom.

– Bile smo deca za poželeti. Imale smo drugarice, tako kao mi, siromašne, ali su znale da prave takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući – počela je svoju priču Rada, pa je dodala:

– Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu, moralo je da bude po mom. Mislila sam da, ako sam starija, da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro, bile smo deca – objasnila je.

Kao mlade, njih dve su ostale bez majke i to je svakako ostavilo traga na njih. Pevaicu danas posebno čini srećnom to što je uspela da ispuni njenu želju i postane uspešna u svom poslu.

Iako je mlada ostala bez majke divne uspomene urezane su joj duboko u srcu, a ono što je posebno čini srećnom je što je ispunila njenu želju i postala uspešna u svom poslu.

– Za mene se oduvek znalo, jer sam ja prvo propevala, pa progovorila (smeh). Više sam bila tatino dete, nekako sam bila muškarača ali sam volela sa majkom da podelim svoje simpatije i da joj se žalim. Volela sam uvek da čujem njeno mišljenje o momcima koji su mi se dopadali jer je ona uvek nepogrešivo procenjivala. Kada kaže da joj se neki ne dopada uvek je bila u pravu – prisećala se Manojlovićeva u emisiji „Iz profila”, govoreći o svojoj porodici, te odnosima unutar nje.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia