fbpx
Business Lifestyle News

Besplatni seminar | Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

Besplatni seminar | Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

Iskoristite priliku i u subotu, 27. maja, od 11 časova, usavršite svoje govorničke veštine na besplatnom seminaru „Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.


Važno je šta govorite, ali i način na koji to prenosite je od ključne važnosti. Način na koji nastupamo prilikom javnih nastupa zavisi od mnogo faktora. Dok govorite publika analizira vaš nastup do najsitnijih detalja – primećuje sve od gestikulacija do naglašavanja reči i ritma govora, a ne treba zaboraviti i tremu.

 

Savladavanjem osnovnih pravila javnog nastupa pomoći ćete sebi u poslovnoj komunikaciji, ali i u svakodnevnoj interakciji sa ljudima. Iskoristite priliku i u subotu, 27. maja, od 11 časova, usavršite svoje govorničke veštine na besplatnom seminaru „Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.

 

Šta ćete saznati na seminaru?

  • Kako da vaš govor tela deluje sugestivno na sagovornika
  • Kako da vaša priča bude interesantna i dinamična
  • Naučićete kako da efektno koristite svoj glas i govor
  • Kako da se suočite sa tremom i iskoristite je pri javnom nastupu

Gde se održava seminar?

Seminar “Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština” biće održan u prostorijama kompanije LINK group, na adresi Ulica Cara Dušana 34, Zemun.

 

Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mesto stanovanja, omogućili smo prenos seminara preko interneta. Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.

 

Prijavite se na vreme

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 26. maja, do 11 časova klikom na ovaj link ili posetite stranicu seminara ovde. Broj mesta za lično prisustvovanje je ograničen!

 

O predavaču

Slobodan Roksandić – savetnik za javni nastup i govornu interpretaciju brojnih ličnosti

 

Gospodin Slobodan Roksandić je master komunikolog, osnivač Instituta Main Point i diplomirani glumac. On se već pet godina bavi edukacijom tokom kojih je osmislio kurseve dikcije i javnog nastupa koje je pohađalo više stotina predstavnika različitih profesija poput predavača, političara,  menadžera prodaje, novinara, PR i HR menadžera,  IT menadžera…

 

Izvor:PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close