fbpx
News Srbija

Besplatni pregledi kože u Nišu

Besplatni pregledi kože u Nišu

U toku samo prvih nekoliko sati besplatnih pregleda kože za sve građane Niša i okoline, kada je pregledano oko  150 pacijenata ustanovljena su dva melanoma i nekoliko  nemalanomskih oblika raka kože.


U toku samo prvih nekoliko sati besplatnih pregleda kože za sve građane Niša i okoline, kada je pregledano oko 150 pacijenata, ustanovili smo dva melanoma i nekoliko nemelanomskih oblika raka kože – rekla je doc. dr Danica Tiodorović, iz Kliničkog centra Niš, predstavnik Srbije u Međunarodnom udruženja za dermoskopiju, inače član Stručnog saveta projekta “Pregled za sve” u okviru kog su danas u Nišu organizovani besplatni dermoskopski pregledi za sve zainteresovane građane Niša.
Građani su na Trgu kralja Milana strpljivo čekali da pregledaju svoju kožu, a procena organizatora je da će do kraja dana biti pregledano oko 600 do 700 ljudi.  To znači da će ukupan broj građana koji su u toku ove i prošle godine besplatno pregledali kožu u cilju prevencije raka kože u okviru projekta “Pregled za sve” iznositi oko tri i po hiljade.
Izvor: PRess Serbia
Foto: promo
Loading...

Video nedelje

NIKOLA PETKOVIC - BEZOBRAZNA

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close