Booking.com
Početna » Event » Koncert » BEOGRADSKI SINDIKAT PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM POSLE 10 GODINA: Imamo još mnogo toga da kažemo!
Event Koncert Music Showtime

BEOGRADSKI SINDIKAT PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM POSLE 10 GODINA: Imamo još mnogo toga da kažemo!

BEOGRADSKI SINDIKAT PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM POSLE 10 GODINA: Imamo još mnogo toga da kažemo!
Foto: Printscreen/Youtue

Prvo su ljubitelje njihove muzike na početku proleća obradovali sa tri nove pesme :”Ljubav u inat”, “Među zvezdama” i “Moja sudbina”, a sada su obećali muzički spektakl, koji će se dogoditi u subotu 11. juna 2022. godine na Tašmajdanu!


Beogradski sindikat postoji tačno 23 godine, a poznat je po svojim jedinstvenim društvenim porukama!

– Koncerti koje je održala ova grupa su ostavili veliki trag u istoriji i najčešće su popularni među mlađom generacijom.- Veoma smo srećni i uzbuđeni zbog predstojećeg koncerta, imajući u vidu da je prošla čitava decenija od našeg poslednjeg koncerta u Beogradu. Trenutno smo posvećeni probama i vredno se spremamo da „pokidamo“ na Tašu. Beogradski sindikat je verovatno jedan od poslednjih aktuelnih autentičnih beogradskih bendova, tako da je legendarni stadion Tašmajdan najbolje mesto za održavanje ovog najbeogradskijeg beogradskog koncerta. Naravno da očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, kao i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude – najavio je Feđa Dimović iz Sindikata.

Izvor: PRessSerbia

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia