Početna » News » BEOGRAD JE SVET: Bočeli i Mariza na prvom “Belgrade River Fest” festivalu!
Event Festival News Showtime VIP

BEOGRAD JE SVET: Bočeli i Mariza na prvom “Belgrade River Fest” festivalu!

Beograd broji sitno do najspektakularnijeg festivala u ovom delu Evrope tokom kojeg će pred Beograđanima i gostima glavnog grada nastupiti svetske zvezde Andrea Bočeli i Mariza


Prvi “Belgrade River Fest” održaće se 22. i 23. jula na platou Geozavoda, na obali reke Save i to u eksluzivnoj dvorani na otvorenom koja se gradi specijalno za ovu priliku.

Najpoznatiji tenor današnjice Andrea Bočeli i fado diva Mariza nastupiće na sceni površine 400 kvadratnih metara a priliku da ih vidi i čuje imaće 3500 ljudi koliko prima ovaj ekskluzivni prostor.

Beograd će tokom predstojeća dva dana stati rame uz rame sa Parizom, Rimom i Londonom gde se jednom godišnje održavaju ekskluzivni festivali sličnog tipa.

Belgrade River Fest” obeležiće i svetska produkcija, vizuelni i zvučni sistem koji će u ovom delu Evrope prvi put biti instaliran i to prema rajder listi Andree Bočelija.

D. Katić/PressSerbia

Foto: Beograde River Fest

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia