Booking.com
Početna » VIP » Bekvalčeva iskeširala bogatstvo za letovanje sa ćerkom i dadiljom
Džet-set Estrada VIP

Bekvalčeva iskeširala bogatstvo za letovanje sa ćerkom i dadiljom

Bekvalčeva iskeširala bogatstvo za letovanje sa ćerkom i dadiljom
Foto: Printscreen/TV Pink

Pevačica će se odmarati 10 dana u luksuznom kompleksu u kojem noć košta 1.200 evra, navodi izvor


Nataša Bekvalac je posle višemesečne radne sezone, prebukiranih nastupa i američke turneje rešila da napuni baterije i otputuje na odmor na jednu od najluksuznijih destinacija, u Dubai.

Kako Alo! saznaje, pop zvezda je iskeširala više od milion dinara kako bi sa mlađom ćerkom Katjom i njenom dadiljom uživala u najprestižnijem kompleksu koji se nudi u ovom letovalištu.

– Brojne obaveze i posao kao na traci naveli su Natašu da ostavi sve i časti sebe luksuznim putovanjem. Mesecima nije stala, jedva da je imala dan odmora tokom radnih nedelja, pa ne čudi što je odsela u najskupljem kompleksu koji postoji u ponudi, ne razmišljajući o cifri koju će morati da iskešira. Budući da se odmara sa mlađom ćerkom, odlučila se za hotel koji je na samoj plaži i koji ima niz prednosti za decu – navodi izvor i otkriva zbog čega je Nata iskeširala više od milion dinara za desetodnevno uživanje.

– Pored mora koje je nadohvat ruke i bazena u kojima mala Katja svakodnevno uživa, kompleks sadrži veliku igraonicu za decu unutar hotela, lanac najluksuznijih restorana, spa centre, teretane i veliki bar. Osim toga, osoblje je dostupno gostima u svakom trenutku tokom dana i pažljivo brine da nijednom od njih ne zafali ništa, pa ne čudi što noć u ovom hotelu košta više od 1.200 evra. Budući da je Nataša uplatila deset dana letovanja, morala je da iskešira 12.000 evra, ali nijednog trenutka nije žalila – objašnjava izvor, i dodaje da pop zvezdi jedino nedostaje starija ćerka Hana koja je u poslednjem trenutku sprečena da pođe sa njima.

– Nataša je svoje letovanje zamislila kao uživanje sa svojim devojčicama. Želela je da im nadoknadi odsustvo zbog nastupa i višenedeljne turneje, i da sa njima uživa u svakom slobodnom trenutku. Nažalost, starija Hana je bila sprečena da krene sa njima zbog mnogobrojnih školskih obaveza i to je jedino što Nataši nedostaje. Svesna je koliko radi i koliko se zbog posla odvaja od mezimica, pa upravo zbog toga želi da priušti svojim devojčicama kvalitetno vreme i uživanje koje će pamtiti. Sve i da je letovanje sa njima košta tri miliona, ona bi te pare dala i ne bi žalila – kaže izvor, i ističe da će Bekvalčevu samo nekoliko dana nakon povratka sa mora sačekati nastupi i poslovni projekti.

– Čim dođe u Srbiju, očekuje je nastup za Dan zaljubljenih pred njenim sugrađanima u Novom Sadu. Kako oduvek oseća ogromnu odgovornost pred koncerte u rodnom gradu, spremila je spektakl, a zakazala je i niz drugih nastupa, ali i snimajućih dana na projektima koje je pokrenula zajedno sa svojim timom. Kako je krenula, uskoro će iskeširati još milion za novo letovanje da bi uspela da ostane na nogama – završava izvor Alo!.

Godinama idem na terapije

S obzirom na to da se kako u poslu, tako i u privatnom životu suočila sa mnogim nezavidnim situacijama, pop zvezda se nije libila da otkrije koliko su joj odlasci kod psihoterapeuta pomogli da se oporavi.

– U Srbiji je psihoterapija tabu tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije gde je to stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije, bavim se javnim poslom i izložena sam pritiscima, a planiram da ostanem zdrava još dugo – navela je Nataša nedavno za domaće medije.

Foto: Printscreen
Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia