fbpx
News

BEBI DOL PRIČALA O DETALJIMA AFERE SA KOKAINOM! (VIDEO)

Ovih dana srpsku estradu potresla je afera “kokain”, a navodno su mnoge poznate ličnosti umešane u nju. Jedna od onih koja je pomenuta je pevačica Bebi Dol, koja poriče da ima ikakve veze sa tim pričama.

330446438

Cela afera je započeta naslovima u medijima kako je Bogoljub Mitić, poznatiji kao Đoša, uhapšen sa određenom količinom kokaina u svom vlasništvu. Navodno je jedan deo bio za njega, dok je ostalo trebalo da preproda kolegama. Popularni glumac i komičar je za Blic.rs odmah porekao ove natpise:”Ma gde su me u‘vatili, za šta su me u‘vatili? To je stvarno bolesno. Je l’ to neka za**bancija?” a onda je dodao:”Policija me je poslednji put zaustavila pre dve godine kod Šimanovaca, jer sam vozio 180 kilometara na sat! Presretači su me nahvatali. Sada čak i nemam auto”. On je priznao kako mu je celog dana, kada se pojavila ta vest, zvonio telefon na koji su mu se javljali zabrinuti prijatelji i rodbina i istakao kako će tužiti one koji su ga optužili.

Međutim, tu se priča nije završila, te su nastavile da se pojavljuju nove vesti, a jedna od njih je da je pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, umešana u aferu, te da je ona ta koja je navodno prodala drogu Đoši. Gostujući u jutarnjem programu na televiziji Pink, pevačica je rekla sledeće:”Počeli su da mi postavljaju pitanja o toj aferi u koju, inače, i ne verujem. Ja sam Đošu videla poslednji put pre desetak godina na ovoj televiziji. navedena osoba nisam ja! Da sam ja, bila bih u policiji, a ne sada ovde”.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close