fbpx
Estrada

BANE BOJANIĆ SNIMA NOVU PESMU: „Vreme je da se odužim publici za neverovatnu podršku koju su mi pržili!

BANE BOJANIĆ SNIMA NOVU PESMU: „Vreme je da se odužim publici za neverovatnu podršku koju su mi pržili!

Bane Bojanić je napravio pravi bum svojim povratkom na muzičku scenu.


Iako su mnogi znali da će ga jedan deo publike prihvatiti sa raširenim rukama, niko se nije nadao da će Bane dobiti mnogo veću podršku, nego što se nadao. Iz tog razloga, poznati pevač je rešio da se publici oduži na najbolji mogući način, što nam je otkrio u razgovoru za naš portal.

„Iskreno, nisam se nadao da će mi ljudi dati toliko podršku i da će se toliko obradovati mom povratku. Iz tog razloga sam odlučio da ih obradujem novom pesmom. Ovih dana ćemo snimiti spot za jednu pesmu, i vrlo brzo ću obradovati publiku novom pesmom“- otkrio je Bane.

Bojanić je uradio ceo cd, pa će se pored novih pesama, na cd-u naći i neke stare pesme.

„Neverovatno je da neke pesme od pre petnaestak godina i dalje žive. Moje pevanje se dosta promenilo od pre sedamnaest godina, jer sam sazreo i kao čovek i kao pevač, pa sam odlučio da pesme poput „Samo pijan mogu da prebolim“, „Nema više druga moj“, „Pola vino, pola voda“, prepevam i odradimo ih u novom aranžmanu i verujem da će se publici svideti još više”– kaže Bojanić.

Sigurno je da je ovo jedan od velikih povrataka na muzičku scenu i da publika jedva čeka da se druži sa Banetom i po diskotekama, a kako smo saznali, pevač želi da im se oduži tako što ga na nastupima neće pratiti klavijaturista, nego ceo bend.

Loading...

Video nedelje

NIKOLA PETKOVIC - BEZOBRAZNA

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close