fbpx
News

Banca Intesa organizovala izložbu

Banca Intesa

Banca Intesa organizovala izložbu povodom izdavanja jubilarne Visa kartice

 [divider][divider]

Milionita Visa kartica u portfoliju Banca Intesa

Banca Intesa izdala je milionitu Visa platnu karticu od početka saradnje sa kompanijom Visa. Ovaj jubilej obeležen je izložbom svih Visa kartica u portfoliju banke u sklopu koje je korisnica milionite kartice, gospođa Jasmina Mišić, nagrađena poklon putovanjem u Milano za dve osobe.

U svom portfoliju Banca Intesa ima ukupno 10 modela Visa platnih kartica, uključujući kreditne kartice Visa Classic i Visa Gold, debitne kartice Visa Internet, Visa Electron i Visa Inspire, kao i Visa Classic Paralympic, prvu dobrotvornu platnu karticu na tržištu nastalu u cilju kreiranja stabilnog mehanizma finansiranja paraolimpijskog sporta u zemlji.

Kao vodeća banka na domaćem tržištu i pionir u primeni naprednih tehnologija, Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Visa na tržište Srbije donela brojne inovacije poput platne kartice sa čip tehnologijom, kao i uslugu plaćanje putem mobilnog telefona zasnovanu na savremenoj Host Card Emulation (HCE) arhitekturi, ali i uvela mogućnost plaćanja karticama na rate bez kamate.

Banca Intesa je vodeća banka na kartičarskom tržištu Srbije sa oko 1,4 miliona izdatih platnih kartica. U ukupnom broju izdatih kartica Banka ima tržišni udeo od 18 odsto i učestvuje sa 23 odsto u broju transakcija obavljenih u zemlji, kao i sa 25 odsto u ostvarenom prometu. Istovremeno, banka ima udeo od 38 odsto u broju transakcija izvršenih u inostranstvu, kao i učešće od 33 odsto u prometu platnim karticama izdatim u Srbiji.

Visa kartice čine čak 75 odsto ukupnog broja platnih kartica u portfoliju Banca Intesa. Zaključno sa krajem 2015. godine, Visa platne kartice učestvovale su sa 75 odsto u ukupnom broju transkacija Banca Intesa kartica u zemlji i sa 77 odsto u prometu.

[box type=”info” ]

Banca Intesa ad Beograd, članica , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,67 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od oko 4,3 milijarde evra, ukupnim depozitima od 2,8 milijardi evra i ukupnim plasmanima od 2,3 milijarde evra, Banca Intesa Beograd predvodi listu najvećih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini 170 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, profesionalnom timu od oko 3.000 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja. Banca Intesa razvija poslovne aktivnosti u domenu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.[/box]

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA