fbpx Banca Intesa dobar dinarski keš kredit sa fiksnom ratom na 84 meseca - PRess Serbia
Booking.com
Home » Lifestyle » Business » Banca Intesa dobar dinarski keš kredit sa fiksnom ratom na 84 meseca
Business Company Lifestyle News

Banca Intesa dobar dinarski keš kredit sa fiksnom ratom na 84 meseca

Neuporedivo dobar dinarski keš kredit sa fiksnom ratom na 84 meseca

Banca Intesa dodatno je unapredila Intermezzo Keš kredit u dinarima koji je sada dostupan sa fiksnom kamatnom stopom od 12 odsto godišnje i klijentima i građanima koji ne primaju zaradu preko banke. Kredit se odobrava sa produženim rokom otplate do 84 meseca i maksimalnim iznosom do 1,65 miliona dinara, bez obaveze prenosa primanja i bez naknade za obradu kreditnog zahteva, a uključuje i osiguranje u slučaju gubitka posla.

Nastavljajući trend stalnog unapređivanja naših proizvoda i njihovog prilagođavanja tržišnim kretanjima i potrebama klijenata, otišli smo korak dalje i obezbedili im neuporedivo dobar keš kredit u dinarima na 84 meseca sa fiksnom ratom koja uvek ostaje ista. Uvereni smo u jedinstvenost i kvalitet ove ponude, u prilog čemu govori činjenica da smo spremni da svima koji u ovoj kategoriji kredita eventualno pronađu povoljniji ponudimo bolje uslove, tako da ukupan iznos za otplatu klijentima bude manji u Banca Intesa“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Intermezzo Keš kredit korisnicima donosi i mogućnost odlaganja plaćanja mesečne rate i do pet puta u toku perioda otplate, a odobrava se bez depozita i žiranata. Svi zainteresovani građani za specijalnu ponudu mogu aplicirati do 31.10.2016. godine.

Stalni napori Banca Intesa da poboljšava svoju ponudu i klijentima stavlja na raspolaganje što pristupačnije zajmove reflektovani su u njenim poslovnim rezultatima i interesovanju građana za kreditne proizvode banke. U prvih sedam meseci 2016. godine banka je ostvarila rast novih plasmana gotovinskih kredita od 50 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine.

 

Reprezentativni primer:

Vrsta kredita Intermezzo Keš kredit – gotovinski kredit sa osiguranjem uz mogućnost odlaganja plaćanja anuiteta u dinarima
Valuta kredita RSD
Kriterijum za indeksiranje Nema kriterijuma za indeksiranje
Iznos kredita 200.000 RSD
Period otplate 84 meseca
Mesečna rata 3.465 RSD
Kamatna stopa (na godišnjem nivou) 12% fiksna
EKS (na godišnjem nivou) 12,05%
Troškovi koji padaju na teret korisnika, poznati su u trenutku oglašavanja i ulaze u obračun efektivne kamatne stope
1 menica 50 RSD
Izveštaj Kreditnog biroa 246 RSD

 

Druge obračune u vezi sa ovim proizvodom možete preuzeti u bilo kojoj ekspozituri Banke

[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=””]Banca Intesa ad Beograd, članica , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,42 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od 4,4 milijarde evra, ukupnim depozitima od 2,8 milijardi evra i ukupnim plasmanima od 2,3 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini oko 170 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, kao i profesionalnom timu od oko 3.000 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja razvijajući aktivnosti u segmentu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.[/button]

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE SAŠA KOVACEVIC – RADI ME LAGANO

Naučite Italijanski sa Nevenom!

italijasnki jezik

Vremenska prognoza

RADIO “KOLUBARA”, – slušajte besplatno kvalitetan radio na internetu

RADIO KOLUBARA

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Booking.com

All Topics

Prijatelji sajta


BG online

 

class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

RSS NEVEROVATNE PONUDE DANA:

REZERVIŠITE SMEŠTAJ BRZO I POVOLJNO!Booking.com

PRess Serbia