Booking.com
Početna » Lifestyle » BAGETERIJA SLAVI SA VAMA: DANAS JE SVETSKI DAN SENDVIČA, A VI MORATE PROBATI OMILJENI!
Business Company Lifestyle News

BAGETERIJA SLAVI SA VAMA: DANAS JE SVETSKI DAN SENDVIČA, A VI MORATE PROBATI OMILJENI!

DANAS JE SVETSKI DAN SENDVIČA, A BAGETERIJA SE POTRUDILA DA OVAJ DAN ZAISTA BUDE PRAZNIK NAJHRSKAVIJEG BAGET OBROKA NA SVETU


Vaša omiljena BAGETERIJA pripremila je sjajne akcije povodom dana sendviča pa tako možete MAXImalno uživati u hrskavoj čaroliji za dvoje po akcijskoj ceni.

Prvi sendvič zatražio je engleski lord Sandwich u 18. veku. Igrao je karte, a kako je bio strastveni kockar nije imao vremena da ode na ručak, pa je od sluge zatražio da mu između dve kriške hleba stave meso. Ostalo je, kako se kaže, istorija. Ljubitelji sendviča obeležavaju ovaj dan tako što sebi obavezno priušte omiljene sendviče, pa tako ni ova godina neće biti izuzetak, ali sada je tu BAGETERIJA

ALFA PILE JE ZAISTA ALFA, JOŠ JE I HRSKAVO!

Vaša omiljena BAGETERIJA dobro se pripremila za Svetski dan sendviča, a vaše omiljena delicije danas će biti još ukusnije, hrskavije i izdašnije. BAGETERIJA je pripremila i brojne akcije i druga iznenađenja pa vam, ukoliko volite sendviče, ne preostaje ništa drugo nego da se prošetate do BEO shopping centra ili poručite ONLINE svoj sendvič koji će u rekordnom vremenskom roku stići na vašu adresu.

Učinite sebi današnji praznik praznikom za nepce i probajte najhrskaviji sendvič u gradu!

BAGETERIJA PRIPREMA IZNENAĐENJA: STARI KVALITET U NOVOM RUHU!

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia