Booking.com
VIP Džet-set

Ava Karabatić osuđena zbog skandala: Starleta smeštena na kliniku u Splitu

Dario prvi prevario Anđelku sa STARLETOM: "Istina je, sa Prpićem mi je bilo strasno"
Foto: ATA Images

Hrvatska starleta Ava Karabatić navodno je osuđena na obavezno lečenje u bolnici za odvikavanje bolesti zavisnosti. Ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu


Bivša rijaliti učesnica je trenutno na jednoj klinici u Splitu jer navodno ima problema sa prekomernim konzumiranjem alkohola. Ona se pre već lečila od alkoholizma, ali se i vraćala tom poroku.

Ava se početkom ove godine našla u žiži javnosti kada je u alkoholisanom stanju u zgradi u Splitu remetila javni red i mir, te je policija morala da reaguje. Ona je tada vikala i na službenike: “Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokritovu zakletvu”. Policajci su tada starletu i odveli je u stanicu, gde je provela dva dana i kažnjena je sa sto evra, ali je kazna umanjena na 20 evra, jer je prenoćila u pritvoru.

Iako se od tada potpuno povukla iz javnosti, kao i sa društvenih mreža, o Avi se pisalo nekoliko meseci kasnije kada se saznalo da se njeno ime našlo na oglasnoj tabli splitskog Prekršajnog suda i izdat je prekršajni nalog kojim je osuđena na novčanu kaznu od 100 evra i ponovo zbog remećenja javnog reda i mira.

Starleta je proglašena krivom jer je 29. decembra prošle godine oko 21 čas u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir “na naročito drzak i nepristojan način, iskazujući upornost u činjenju prekršaja”.

Ava je, stoji u nalogu, vikala, nerazgovetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela. Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je uz upotrebu sredstava prisile privedena u prostorije policijske stanice.

Zbog svega toga joj je, kako tvrdi “Kurir”, naloženo da mora da se podvrgne obaveznom bolničkom lečenju od zavisnosti od alkohola i navodno, ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia