Booking.com
VIP Džet-set Entertainment Event Knjige

ANGELINA PETROVIĆ KAO JEDNA OD NAJČITANIJIH SPISATELJICA POZIVA VAS NA SAJAM KNJIGA!

ANGELINA PETROVIĆ KAO JEDNA OD NAJČITANIJIH SPISATELJICA POZIVA VAS NA SAJAM KNJIGA!
Foto: Privatna arhiva

Povodom Sajma knjiga u Beogradu, kontaktirali smo jednu od najčitanijih spisateljica, Angelinu Petrović:


65. Međunarodni beogradski sajam knjiga počinje u nedelju, 23. Oktobra I traje do 30. 10. Neformalno poznat kao praznik knjige mesto je gde poznavaoci književnosti i umetnosti uopšte mogu upoznati pisce, mlade autore, izdavače i obogatiti svoje biblioteke novim izdanjima. Kao i svih prethodnih godina IPK Cepelin čini deo ove manifestacije i na svom štandu promovisaće devet mojih naslova. Ono što je novina ove godine je da se nalazimo u hali 1. – na mestu koje nam svakako pripada po obimu i kvalitetu naše produkcije. Ukoliko volite psihotrilere, pozivamo vas da nas posetite i upoznate se sa mnom, a ja ću svakog dana potpisivati svoje romane. Nedavno je iz štampe izašao peti tiraž mog prvog romana čiji SINOPSIS prenosimo u celini:

Život mlade Dunje iz temelja se menja kada njen otac dozna ko je ljubav njenog života. Nemoćan da osujeti ćerkine planove odlučuje da napusti porodični dom i povede je sa sobom u grad. Dunja ne želi da napusti mirnu varošicu rešena da se bori za ljubav koju nazivaju zabranjenom, ali svi njeni pokušaji nestaju u trenutku kada dozna za dugo čuvanu tajnu iz svoje porodice. Skrhana saznanjem, povinovaće se očevoj odluci nesvesna šta je čeka u novoj sredini. Njena seksualnost i magnetna privlačnost odvode je u potpuno novi svet iz koga nema povratka. Očajna, jedini spas vidi u nadi da će pronaći majku koja je odavno napustila njihov dom, ali prividno bezazlena potraga otvara mračna vrata prošlosti i dok traga za jednom, otkriva drugu istinu koja će je odvesti tamo gde nje ni slutila da će poći.

Napeta psihološka drama ispunjena erotikom čitaocu pruža scena kao iz filma. Složeni porodični odnosi, snažna ljubavna priča protkana dramom i jezom, zagonetke i intrige nateraće vas da se zapitate kome možete verovati ili se obratiti ako bi vam život bio u opasnosti. Uzbudljiv zaplet, dramatična završnica. Svojim prvencom Angelina Petrović obećava da tek sledi najbolje iz pera ove vrsne romansijerke.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia