Booking.com
VIP Džet-set Reality STORY Zadruga

Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli zbog njene afere!

Oglasio se Anđelo Ranković posle duže medijske pauze, po otkrio ono što sve zanima!
Foto: Printscreen/TV Pink

Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli su navodno zbog njene afere koju je prošlog leta imala sa Vukom Mobom! Njih dvoje se više ne čuju, a Anđela je pogodilo što je u pitanju baš Vuk.


Anđelo Ranković raskinuo je sa Sandrom Rešić nakon što je saznao da je prošle godine imala aferu sa Vukom Mobom.

Maneken i pevačica započeli su vezu nekoliko dana pred finale Zadruge 5, ali su ubrzo nakon toga raskinuli, ne želeći da otkrivaju razloge za to.

Kako piše Telegraf razlog za njihov raskid je to što je Anđelo Ranković dobio informaciju da je Sandra imala aferu sa Vukom Mobom.

Njih dvoje su se viđali tokom jula prošle godine, a čim je Ranković iz pouzdanih izvora saznao za to, odmah je okončao odnos sa Rešićevom.

– Anđelo je mislio da će on i Sandra opstati i napolju, jer je normalna devojka. Nije kao većina onih s kojima je izlazio. Ali, posle nekoliko dana saznao je da je u julu prošle godine bila u kombinaciji sa Vukom, zbog čega je poludeo. Pitao ju je da li je to istina, a ona mu je to i proznala – kaže izvor blizak paru i dodaje:

– Njih dvoje se više ne čuju. Anđela je pogodilo što je u pitanju baš Vuk. Ne podnosi ga još otkad je on bio sa Teodorom Džehverović. Ne može da čuje za njega, a kada je saznao da je bio sa još jednom njegovom devojkom, poludeo je – završava izvor.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia