Booking.com
Početna » Reality » Zadruga » Ana progovorila o porukama sa Carem, otkrila šta je govorio za Aleks
Reality Zadruga

Ana progovorila o porukama sa Carem, otkrila šta je govorio za Aleks

DA LI JE IZMEĐU BULIĆA I ANE STVARNO PUKLA TIKVA? Društvo mu pravila ova ŽENA, evo gdu su bili VIĐENI
Foto: Printscreen youtube/ Zadruga official

Otvorila dušu!


Ana Ćurčić je otvorila dušu kod voditelja Marka Đedovića, u Šiša baru.

– To su stvari koje se tako znaju, prvo što bih htela da kažem to je da sam je štitila i zaštitila. Ja sam u očima Filipa ispadala du*ljak. Ja sam napolju bila, dala sam intervju da Zvezdana ostavljam zbog Aleksandre. Onda je došao trenutak, gde je on sa Aleksandrom šta je imao, i te kako sam ja tu videla i da se muva i da se flertuje. Kada je Zvezdan krenuo sa njom u izolaciji, nije on krenuo u izolaciju n i iz čega prišao Aleksandri, nego je imao zeleno svetlo, od stranhe nje. Ono što se desilo u izolaciji, način na koji se desio, da li neko ko ništa ne želi da ima sa nekim onako sedi? Posle toga je usledio razgovor sa Zoricom gde joj je jasno rečeno da se skloni. Da toga nije bilo, ta Aleksandra bi bila sa Zvezdanom. Zvezdan ulazi u sobu vidno iznervira, gde joj govori na način na koji joj govori.. Ta situacija je odvratna. U svemu tome, meni se probudilo šta sam ja preživljavala, pa sam tog trenutka osetila potrebu da je zaštitim. Osećala sam potrebu. Tako sam želela tog trenutka. Nije lecemerno. Što nisam Anđelu? Ovde je jasno. Ja nisam licemerno odigrala. Prosto kada sam videla Aleksandru u tom trenutku sam to prosto poželela. Ušla sam ovde ne da se mirim sa Zvezdanom – rekla je Ana.

 I dalje pričaju da ćete se pomiriti – rekao je Marko.

– Ma kako da ne.. Pa dobro eto. Oni sude šta ću ja da radim? Vrlo me poznaju. To za Aleksandru sada dobija potpuno drugu konotaciju i sada ispadam kontradiktorna i licemerna. Meni je Aleksandra s početka, rekla sam joj šta mislim i dobronamerna i naivna. U poslednjim situacijama je potpuno druga devojka. Ona se na nominacijama izjasnila da se povlači od mene, ali se onda ona potpuno promenila, ima napade panike, pa priča.. Danas ne bih komentarisala uopšte, ali si ustao i indirektno me prozivaš, vrlo svesno. Zahvaljivala si mi se kada sam u nekim stvarima stala iza tebe, što nisam morala. Rekla sam onoliko koliko sam rekla, sa Aleksandrom pričala čak i o njenom prošlom životu – rekla je Ana.

– Negde su pomenuli da si to ustvari terala inat Zvezdanu sa nekim ko ga je navlačio pa šutnuo – rekao je Marko.

– Meni je samo momenat njegov kad je on njoj onako prišao, ja sam to tad instiktivno uradila i time mu pokazala da vidi šta radi. – rekla je Ana.

– Filip je rekao da si za Zvezdana pričala da je divan čovek i nazvao te narkomankom i kockarkom – rekao je Marko.

– Kada sam ja Filipa okrenula telefonom, ja svakog kog sam mogla i čula da ulazi u Zadrugu sam kontaktirala da mu prenesu poruku i toga se ne stidim. Filip i ja nismo prijatelji, nismo drugovi, niti smo jeli, niti smo pili. Nije preko fanova, direktno se čuli, ostavio mi je telefon. Sve najgore mi je rekao o toj istoj Aleksandri, da li će on to da potvrdi? Naravno da neće. – rekla je Ana.

– Hoćeš li ti potvrditi da je Zvezdan dobar čovek ili je ološ? – pitao je Marko.

– To sad ima dubinu. Da li sam ja trebala Filipu da pričam da je smrad, da je ološ, šta mi je uradio.. Ja godinu i po dana nisam trpela ništa od toga, on je meni pokazao da i te kako želi da se promeni. Bilo je bitno da se ne bavi ničin ilegalnim, da probamo nešto da uradimo.. Da li ćemo da uzmemo neki kredit, pa da se nešto otvori, on je to želeo, jasno i glasno sam rekla. – rekla je Ana.

– Lepi Mića je rekao da ništa ne bi zamerila da je on došao kući sa parama – rekao je Marku.

– Sram ga bilo! Zašto sam ja njemu rekla sto puta nije toliko prevara koliko si me izdao kao prijatelja?! Švajcarski zakon je drugačiji, tamo je potpuno drugačije. Jako je drugačije. Ja sam pričala da je njegov prijatelj završio najjači kuvarski kurs. Oni su potpuno drugačiji od zakona u Srbiji. Marko, ja sam se nadala svemu – rekla je Ana.

– Ovde je povređena žena ušla i vrlo povređena. Ja nisam nikakva žrtva, ne želim da me iko gleda kao žrtvu, nego kao borca – rekla je Ana.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

PRess Serbia