Booking.com
Početna » VIP » ANA NIKOLIĆ ZAPRETILA KARLEUŠI, SADA SE DIVA OGLASILA: “Saberi se ženo, POTREBNA TI JE STRUČNA POMOĆ!”
Džet-set VIP

ANA NIKOLIĆ ZAPRETILA KARLEUŠI, SADA SE DIVA OGLASILA: “Saberi se ženo, POTREBNA TI JE STRUČNA POMOĆ!”

KARLEUŠA I DUŠKO USLIKANI NA ISTOM MESTU! Ovo je POZADINA SVEGA, isplivala i ISTINA o njihovom ODNOSU
Foto: ATA Images

Karleuša žestoko odgovorila Ani Nikolić nakon što joj je zapretila


Pevačica Ana Nikolić objavila je javno svoju odluku da će tužiti koleginicu Jelenu Karleušu, a sada joj je Jelena odgovorila.

Ona je poslala poruku koleginici Ani Nikolić, a u jednom trenutku je potkačila i Cecu Ražnatović.

“Povodom noćnih izliva ideja Ane Nikolić i njenih pretnji nekakvom tužbom imam da izjavim sledece: Ana, saberi se. Saberi se ženo! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima. Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise “pijANA” i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam. Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom”, napisala je Karleuša pa dodala:

“Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikološkom stanju? Ne želis. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje! Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave. Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćeš ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da ce učiniti sve da se ona stara Ana vrati… Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam Ijudsku potrebu. Inače bih bila “malo” grublja.. Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret”, zaključila je Karleuša.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/ ESPRESO

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia