Booking.com
Početna » VIP » Ana Nikolić šokirala priznanjem, progovorila o razvodu, pa otkrila da li je emotivno zauzeta
Estrada VIP

Ana Nikolić šokirala priznanjem, progovorila o razvodu, pa otkrila da li je emotivno zauzeta

Ana Nikolić slaže smeće na terasi, komšije u šoku od prizora!
Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić iskreno je odgovarala na pitanja u emisiji “Amidži šou”, i tom prilikom spomenula je svog bivšeg dečka Mišu Bananu, ali je govorila i o ćerki Tari i razvodu.


Na pitanje šta je bio prelomni momenat da dođe do njenog razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, ona je odgovorila:

– Nema tu prelomnog momenta. To su događaji, dani i godine i onda ti dođe da podvučeš crtu. Morali smo da kažemo doviđenja rokenrolu. Takav lajfstajl više nije mogao da se vodi kad imaš bebu u kući.

Ana je priznala i kada bi morala da se vrati nekom bivšem, da bi to bio njena nekadašnja velika ljubav Miša Banana.

– Ma jao si ga meni bez mene. Ja se ne vraćam nikome. Ne vraćam se starim ljubavima. Na staro se se vraća. Jako sam tolerantna, ali kad mi uđeš u crveno, to je kraj. Isto preporučujem i vama. Ako bih baš morala onda Miša Banana – rekla je Ana i otkrila koji je njen trenutni ljubavni status:

– Moj status je Tarina sluškinja. Imam progonitelje koji mi ulaze kroz vrata, kroz terasu. Danas mi umalo nisu zalepili umrlicu kad sam se uspavala. Dečka nemam, a nije ni čudo što nemam. Nema dečka, nema problema. Ne mogu da spojim ljubav i posao, nisam toliko pametna i moćna. Volela bih da imam partnera, ali nemam.

Istakla je i koji savet ima za ćerku Taru.

– Da ne bude kao ja. Ona je već lepa na mene, a to što Rasta priča, on laže. Moja je kopija. Ja bih volela da ima neke karakterne osobine kao Rasta koje su dobre. Ja sam previše iskrena i ne mogu da živim u svetu lažnih ljudi.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia