Booking.com
Entertainment Estrada

Ana Kokić obolela zbog Rađena!? Razvod je koštao zdravlja?!

Rađen: stavili smo tačku na našu bračnu priču!

Od kako se razvela od Nikole Rađena, Ana Kokić nikako ne može da povrati svoju vitku liniju uprkos tome što vredno trenira I radi na sebi, a kako naš izvor tvrdi sve je to zbog zdravstvenih problema koji su zadesili pevačicu.


– Ana je godinama u nazad vodila bitku sa viškom kilograma, mada je to normalno za ženu koja je rodila dvoje dece. U jednom trenutku je drastično smršala kada je ozbiljno rešila da se pozabavi svojim izgledom, čak je imala i mišiće, jer nije izlazila iz teretane, ali od kako su Nikola i ona doneli odluku da se razvedu i da svako krene svojim putem, Ana se vratila na staro.

Izvor magazina Svet uvodi u priču i nastavlja:

– U početku je mislila da je višak kilograma uzrokovan neredovnom ishranom, jer kao i svaka brižna majka njen svet se vrti oko dece. Maksimalno je podređena ćerkicama, vozi ih u školu, vraća, uči sa njima, vodi ih na treninge, pa ne stiže toliko da vodi računa o sebi, a pored porodičnih obaveza ima i obaveze oko svog posla. Međutim kako se danima osećala umorno i veoma loše, odlučila je da ode kod lekara. Konstatovali su joj usporen rad štitne žlezde, to je glavni razlog zašto kontinuirano oseća umor i zašto uprkos tome što veoma malo jede je sve deblja i deblja.

– Prepisali su joj terapiju i upozorili je da mora redovno i pravilno da se hrani, kao i da ne bi bilo loše da se vrati laganim treninzima što je ona odmah učinila. Eto kako stres i brz način života utiču na nas! Mada ne sumnjam da će Ana Kokić uspeti da vrati svoj organizam u normalu, jer je jako odgovorna po pitanju zdravlja. Ona je jaka žena, pa mislim da će prevazići sve ovo bez mnogo muke. – rekao je izvor za magazin Svet.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia