Booking.com
Početna » Reality » Aleksandra upala u Filipov lajv, krenulo razotkrivanje bivših partnera, šokantna svađa, Car doživeo nervni slom
Reality Zadruga

Aleksandra upala u Filipov lajv, krenulo razotkrivanje bivših partnera, šokantna svađa, Car doživeo nervni slom

Aleksandra upala u Filipov lajv, krenulo razotkrivanje bivših partnera, šokantna svađa, Car doživeo nervni slom
Foto: Printscreen youtube/ Trend Daily

Trudna Aleks tvrdi da ju je Filip fizički maltretirao i tukao, te da ima sve dokaze o pretrpenom nasilju.


Bivši zadrugar Filip Car večeras je održao “lajv” na društvenoj mreži TikTok, u koji se uključila njegova bivša verenica, trudna Aleksandra Nikolić, koja mu je žestoko odbrusila.

– Dečko, ne s*ri više – napisala je Aleks, dok je Car pričao o njoj.

– Dečko se uk*kio zbog fotografija i video-poziva na kojima se samozadovoljava, da mu dotična (Maja) ne pusti u javnost. Ja sada kažem prvi put javno da je bilo nasilja od strane Filipa Cara. Ja mogu na poligraf da odem što se tiče svega! A ti, skote, pošto si već pretio da ćeš kačiti moje slike i snimke, to govori o tebi koliko si jadan i bedan! – poručila je Nikolićeva.

– Da li stvarno neko može da pomisli da bih otišla od njega trudna, da me je gledao kao kap vode na dlanu? Dete neće ići kod ovakvog čoveka, koji je za dva dana spavao šest sati. Razmislite i zašto – dodala je Aleks.

– E ,to sam čekao zato što sam znao da je to u najavi i da se to sprema i to sam čekao zato večeras, nisam mogao da pričam kad sam došao tamo i sav sam bio van sebe. Sva sreća da imam sve u ovom telefonu, tako da to sam čekao i zato ćemo sudski putem da rešavamo stvari, a to što si ti polupala i što ti vrane popile mozak i što bi htela da budeš žrtva preko mene, što si htela  da napraviš sve što si uradila, sutra će biti sve sa mog telefona pušteno pre nego što bude ta emisija na Pinku,  tako da će imati materijala da neće moći da se priča o nekim stvarima – poručio je vidno besan Filip Car.

– Dotična je bolesna i luda ali transparentno! Neću druge ljude da petljam! Ti večita lažna žrtvo i monstrume me zanimaš i tebe čekam da javno kažeš sve laži koje privatno pričaš ljudima! A sutra će vam biti pre emisije sve plasirano da se razjasne stvari! Nisam više toliko glup pa na vreme snimim i pripremim sve kada nanjušim šta mi se može desiti. Lani sam popušio foru ove godine ne! – napisao je on.

– A sada slobodno s*ri o meni i otvori telefon, zabole me uvo. Budem li dobila neke pretnje, pravac policija – zapretila je javno Aleks.

Foto: Printscreen
Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs
PRess Serbia