POP zvezda Aleksandra Radović napustila je u sredu iznenada muzičko takmičenje „Pinkove zvezde“. Ova vest preplavila je u sredu uveče internet portale, a kao razlog navodi se pevačicino nezadovoljstvo izborom zamene Dare Bubamare, koja je iz zdravstvenih razloga bila primorana da pauzira sa snimanjem.

Na njeno mesto produkcija je dovela skandal majstora Maju Nikolić, čiji je animozitet prema Radovićevoj odavno poznat. Budući da produkcija od početka formom emisije naginje svađama i intrigama u borbi za gledanost, gde se takmičari stavljaju u drugi plan, Aleksandrina reakcija bila je očekivana.

– Ne znam zašto je to vest dana, kada su oni, koji bi trebalo da znaju da Aleksandra Radović bira društvo, profesionalno i privatno, bili upućeni da će ona izostati sa snimanja ukoliko zamena za Daru Bubamaru ne bude adekvatna – otkriva nam pevačicin pi-ar Natalija Milosavljević. Aleksandra Radović

– Produkcija je na vreme obaveštena o tome, budući da smo za Darinu zdravstvenu situaciju saznali pre nekoliko dana. Već tada smo pokušali da doznamo ko će je menjati. Aleksandra bira s kim će se pojavljivati u javnosti i to će uvek biti tako. Nema razloga da se ne vrati u „Pinkove zvezde“, ali neki nivo se mora ispoštovati.
Kako „Novosti“ saznaju, Draganu Mirković zbog njenog koncerta u Sofiji na današnjem snimanju najverovatnije menjaće kreator Saša Vidić. Nikolićeva ostaje na Darinoj crvenoj stolici, dok će Aleksanrinu „grejati“ Bora Đorđević.