Booking.com
Zadruga Reality

Aleksandra Nikolić izbačena iz Zadruge, pa otkrila šta se zaista dešava između Miljkovića i Pešićeve! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić po izbacivanju otkrila šta se zaista dešava između Miljkovića i Pešićeve! (VIDEO)

Sada je rekla sve.


Aleksandra Nikolić je sinoć odlukom glasova publike izbačena iz “Zadruge 3” nakon što je izgubila sa ubedljivom razlikom od svoje protivnice u duelu Miljane Kulić.

Nakon što se oprostila od svojih cimera, Aleksandra je došla u studio kod Dušice Jakovljević, a tu ju je sačekala sestra Jelena.

Jako sam srećna što sam videla sestru i što ću videti porodicu, bilo mi je prelepo unutra, ali sam srećna što ću biti sa mojim prijateljima i porodicom. Ja sam bila u izolaciji od kada je ušla Anabela, svi pričaju samo o tome, svi su ostali u šoku kada je ušla – rekla je Aleksandra.

– Jesi li ti primetila emocije između Marka i Jelene Pešić – upitala je Dušica.

Ja sam primetila emocije sa Jelenine strane, a ni Marko nije bio ravnodušan, oni to neće da priznaju, a Luna je kao i svaka devojka to osetila. Imam mišljenje o svemu, ali kada si unutra postanu ti dragi ljudi i bude ti žao da ih ne povrediš. Miću znam dugo – navela je Nikolićeva.

– Kakav je sada Zolin odnos sa Miljanom, da li si se plašila da ne budeš napadnuta – pitala je Dušica.

Na nju čovek ne može da se naljuti. Mislila sam da će me više napadati što se tiče Zole, jer je on rekao da mu se dopadam, ali ona je bila smirena, nije pokazivala ljubomoru. Mislim da ona nije loša devojka, nego je zaslepljena i zaljubljena. Ne mogu da kažem da on ne gaji emicije prema njoj, ali proračunat je, igra rijaliti – rekla je Aleksandra.

Marko Đedović je novinar i koliko god da se druži sa nekim izneće te informacije za crnim stolom, to mu je profesija. Tamo će biti haos, neće biti mira, rijaliti je tek počeo – navela je izbačena.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Pink.rs

 

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia